![]() |
WBK- Aval'yah vs Pan i Władca
PO PIERWSZE ŁADNIE PROSZE O NIE GŁOSOWANIE DOPÓKI PAN I WŁADCA NIE WRZUCI SWOJEGO KOMIKSU! Z GÓRY DZIĘKUJE.
Komiksy mieliśmy wrzucić do środy, jest wtorek wieczór, Pan i Władca nie odpowiada na moje PW, więc postanowiłem założyć już topic. Mam nadzieje, że mój przeciwnik nie odda walki walkowerem. http://img99.imageshack.us/img99/400...iwladcagz9.png Od razu mówie, że tła znalazłem w necie. @down e, faktycznie podobne. Ale to przypadek, naprawde nie pamiętałem o tamtej bitwie. :p @2down Neverhood rządzi i będzie rządził zawsze :d |
Świetne, MHROOOK, super śmieszne ale
http://img240.imageshack.us/img240/9407/elf9ii.png Zbytnio podobne do tego majina ze starej edycji |
On ma koronę Hoborga!
Eee, *ahem* czekam na komiks PiWa. |
Przypomina mi trochę któryś pasek Losuxa. Cośtam 'Adasiu mówiłam ci żebyś zdejmował z siebie ten worek na śmieci jak jesz'... nie pamiętam dokładnie. Ale całkiem przyjemne : )
|
Narazie najlepszy komiks który widziałem w tych walkach ;x no to czekamy na naszego " Pana "
|
|
Zdecydowanie Aval. Spadlem z kszesla jak przeczytalem ten komiks :>
|
Aval ;] w pracy pana i władcy - wszystko zdjete z neta, no chyba ze to tło. A Dollsy o Boże porazka :P
|
Skoro tak surowo oceniacie to, że nie robiłem all sam to ok :D nigdy więcej =)
|
starcie 1. (Fun): Aval - oklepane ale ciągle śmieszne. Pan - sorry... ale nie czaję... 1:0
starcie 2. (Wykonanie): Aval - wielki + :) ładnie całość się prezentuje, Pan - jak już napisano, all z neta, ale lać na to, mogłeś za to brać coś bardziej "teges" 1:1/2 Wynik: 2:1/2 dla Aval'yah'a! :) |
Zdecydowanie Aval ;)
Wybacz Wladca ale nie czaje twojego... |
Buhahahahha:D :D :D XD Nie no dobiłeś mnie Aval "synku zdejmij wiadro z głowy"buahah :D :cup: Aval:cup: aval
|
Komiks Avala~ jest śmieszny iładny, natomiast piwa wykonany dobrz ale nie rozumiem o co w nim chodzi.
a więc głos na avala :) |
Następnym razem zwróć uwagę na kolejność chmurek - zwykle się je czyta od góry do dołu.
|
Cytuj:
|
Zdecydowanie komiks Avala. PiW - twój nawet niezłyn, ale Aval ma lepszy ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |