![]() |
73 EK on Edron's dragons.
Filmik pokazuje jak expie sobie moim 73 ek na dragach, byl to moj drugi wypad tam, troche czasem glupio robie, jednak mozna popatrzec gdzie jakie respy
Enjoy! http://rapidshare.de/files/35436707/dragi.rec |
1. Na lvl niższym niż 90 i bez SoV nie opłaca się huncić dragów bo wtedy waste to mało powiedziane (chociaż często nie zwraca się nawet na 120lvl i z rare eq...)!
2. Uhanie się na 200hp jest dość niebezpieczne. Możesz paść na 1 combo... 3. Filmik nudny... 3\10 |
Szkoda ze bylem 2 (?) razy na tym lair i zawsze sie zwrocilo, a teraz jak sprzedalem loota (woi, serpnty, hammery itd) to widze ze na plus jestem.
Exp przecietny Film moze i nudny, ale jak ktos chce sie wybrac i nie wie jakie respy, to moze popatrzec :) |
Reshort !!!!!!!!!! Plax
|
słabe skile jak na ten lvl i hunt na dragach. I na dodatek nieumie sie uh'ac słaby film
|
Film statywny, przydatny dla mneij doswidczinych graczy... lecz nie przejmuj sie negatywnymi komentami, rob tez inne filmy z explorami :) ale blagam nie ganiej za zielonymi na redzie
|
Cytuj:
|
NO wlasnie napisal ze male skile JAK NA TEN LVL I HUNT NA DRAGACH, jako ze mi takie skille pasuja, (wiele osob twierdzi ze kazdy gra z takimi skilami jakimy chce), nie mam waste, to niby czemu mam sobie nie bic (dla odmiany zolwi, scarabow, cyclo itp) dragow?
Nie kminie>? Czy to jest jakas granica, od ktorej mozna sobie bic dragi? Ze na przyklad od skila 90 to juz mozesz ale od 89 juz nie?... Mi pasuje takie bicie, a wy sobie mowcie co chcecie. |
loool jak dla mnie to ty noob jestes... miales z 100x Red hp nawet bijac 2 dragi ... i exurowales sie..rozumiem taktyke z manasami bo sam tak gram knightem ale bez przesady 2 dragi na klate 250hp left i sie exurujesz... lag + wave+ gfb i po tobie.. szkoda aola ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |