![]() |
Dzwonek, którego nie słyszą dorośli
Dzwonek telefoniczny w formacie MP3, którego teoretycznie nie powinni słyszeć ludzie powyżej 20 roku życia. Plik zawiera sygnał wysokiej częstotliwosci, z którymi dorośli mają problemy (w miarę upływu lat słuch się pogarsza).
Teoretycznie po ustawieniu takiego sygnału młodzi ludzie mogą odbierać połaczenia lub SMSy na zajęciach, bez przykrych konsekwencji ze strony nauczyciela. do ściągnięcia tutaj: Teen Buzz MIRROR TEEN BUZZ bądź tutaj: Mirror no i jeszcze megupload i yousendit: http://www.megaupload.com/?d=476P1MQQ http://download.**************/F50BEBB03A35F4BC (yousendit . com) |
Działa przynajmniej na moim ojcu on nic nie słyszał a ja tak :D
|
Uszy od niego bolą.:(
No ale coś za coś |
hah, bardzo fajne ;)
wreszcie nie będą mi odbierać telefonu gdy ktoś dzwoni. Tyle że ja tez już nie za dobrze to słysze ;p. Ale jednak coś tam, coś tam mi świeci xD @edit A no właśnie go przetestowałam. Niestety go słyszą :| |
o kurwa ale pisk
/me kladzie sie z bolaca glowa |
u mnie slysza wszyscy normalnie :|
|
Walnij to na jakiś porządny hosting, a nie rapidshare.
@down Teraz widze. Tak czy siak idg.pl ssie. |
Cytuj:
|
Ja 17, siostra 25 matka 37 i ojcieć 48 lat. Wszyscy słyszeli ;p
|
Czytaem o tym w jakiejś gazecie. Jaka to częstotliwość?
|
Cytuj:
|
Straaasznie piszczy :S
Sądzę, że na dłuższą metę mogłaby od tego głowa rozboleć xD Naprawdę dorośli tego nie słyszą? Przetestuję na mamusi (:*) jak wróci z pracy. |
nic nie słysze :o
a niby mam 17 lat...tak to jest jak sie pół dnia siedzi w słuchawkach na full :> |
Ja pierdziele, właśnie przesłuchałem. Wole Queen'a.
|
IMHO jako dzwonek spisywałoby się to cmęski narząd płciowyo.
|
Ała moj leb '; /
Oby to u wszystkich dzialalo ;D |
Niestety słyszą :P
|
ale piszczy piiiiiiiiiiiii
@2 down to nie ja tylko kto inny |
Ześwirować od tego można raczej a nie ustawiać jako dzwonek w telu.
@down: jesteś pewien? :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |