![]() |
Nowa postać = znowu rook :S
Nie denerwuje Was fakt, że po stworzeniu nowej postaci musimy znowu tracić czas na przechodzenie nudnego rooka? Jaki to ma sens? Rook został stworzony z myślą o początkujących graczach dopiero poznających świat Tibii. Rook powinno sie przechodzić tylko na pierwszym charze, chyba, że ktoś zascynuje się ubijaniem ratów i pająków. Takie jest moje zdanie.
A wy co o tym sądzicie?:D |
popieram ale pretensje do Cipów -.-
|
Chyba nie rozumiecie idei rooka w 100%-tach : ) Pogłówkujcie, drogie dzieci.
|
Cytuj:
|
Re:
Ja sie ciesze że jest rookgard, i niech tak zostanie ;)
|
Hmm... a jak szybko ciebie utłuką na mainie bez EQ i z 1 levelem?... A w ogóle wiesz jak by się od takiego plebu zaroiło?!...
|
mowcie sobie co chcecie ale dla mnie rook jest piekny :)
VIVA ROOKGAARD :**** :D |
To może ja coniektórym wyjaśnię (dedykacja dla Yoh Asakura):
Rook~ oprócz tego, żeby nauczyć nowych graczy obsługi Tibii itd, był (swego czasu) przeszkodą w tworzeniu farm druidów. Teraz w sumie też byłoby to bez sensu - tworzenie postaci na 8 lvl na mainie (na 1 już w ogóle idiotyzm, tylko by expowiska zapychały nooby) mogłoby służyć do robienia sobie noob-pk-charow (10 sorców z WoV/SB na epvp i jest zabawa). Kpw? |
Cytuj:
|
Ja was nierozumiem. Rookard to wyspa pocztkujących. Newbie uczą się grać. Bez rooka jak ktoś pisał to by latały takie 1 lvl na mainie i Ci respa by wybijały. Rook jest dobry ponieważ można zarobić trochę kasy na początek swej działalności.
Aha a czy to tak długo przejść roka?? max 3-5 h i na mainie. |
Cytuj:
|
@Up:
A nam chodzi O TO, że gdyby można było mieć od razu 8lvl na mainie, bez niczego, byłoby multum sorców/druidów PK. |
to się tyczy pvp chodź polemizowałbym, ale nie chce mi sie dzisiaj myśleć ;p, natomiast twoja teza nie sprawdza sie na non-pvp :)
|
ta;d 90% ludzi zniecheca sie do Tibii przez własnie rooka. Mowi tak"eh moze bym pogral ale nie zeby 20 osob nawalało jednego rata, ale okej"
|
Kurde ale co mnie to obchodzi że na no-pvp grasz?? Ja gram na danubi i załóżm umuwiło się 10 kumpli i wszyscy sorki bez rooka i pk. TO by była żeź. A na pvp enforced jeszcze gożej.
|
ta iest !!1 wyfalmy rukart!po jakom cholere nam to??!/11?!?!!?// tiko zaztanuwmy sjem jaq FtEtY WygloNtalby mejn!!1
|
rook trzeba przejsc i tyle :), to taki "rytułał" który każdy z nas musi przejsc...
a co do takiej opcji, napewno pacc ją by tylko dostał :) |
Cytuj:
A może zaczynasz z 1 poziomem na mainie nie posiadając profesji, i co? Idziesz na smoki? Też masz pomysly... Nie chce ci się przechodzić rooka- nie rób nowej postaci, albo graj sobie na jakiś zdziadziałych OTSach... |
Cytuj:
|
"Proszę pana, chcę 100 000 miesięcznie, dom i samochód bo w poprzednim wcieleniu byłem Jezusem"
... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |