![]() |
którego moderatora najbardziej nielubisz i dlaczego ?
wiem ze temat jest troche denny ale nie moge sie wbic a ogladanie ss z demnow juz mi sie znudzilo
sorry za off topic ja osobiscie najbardziej nie lubie Gremlina... (bez obrazy) poczytajcie sobie jego posty to zobaczycie dlaczego |
dla mnie najlepszym modkiem był RayNolD ;)
|
Cytuj:
Ja nie moge powiedziec ktorego najbardziej nei lubie poniewaz nic mi nie zrobili(nawet jezeli bym dostal jakies upomnienie to nei jest powod aby nie lubic bo bez powodu nie ma upomnien) i dobrze wykonuja swoja robote... |
Ja najbardziej nie lubie Dr. omader-a, bo ma 4 kopyta i garba.
joke P.S. wszystkie* mody są spoko. Nie mam zastrzeżeń do ich pracy. * - celowy błąd |
Cytuj:
|
A mnie najbardziej wkurzył Gonzo, bo nie chciał mnie wpuścić do grupy :PPP
Gewof tez.. Mam uraz do gimlacza, bo mi kiedys czegos nie oddal :PP Do Gremlina tez, bo raz ze ma bardziej cięty język odemnie (Magus tez) a dwa ze więcej postów. Do droma mam uraz na tle dotyku (zły dotyk boli przez całe życie) Fanfiego tez nie lubie, bo slucha HH A n3m3s1s gra w Q3, heretyk jeden... Tak więc na każdego moda coś sie znajdzie :D Nie no, żartowalem (oprócz gonza i gewofa..) :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No cóż nie mam zastrzeżeń do żadnego z modów, narazie żaden z nich mi nic nie zrobił (całe szczęście :) ). Może i jestem za krótko na tym forum, żeby się wypowiadać ale uważam, że Gremlin troszkę za bardzo dołuje autorów wielu poradników, ale w sumie krytyk z niego dobry.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fanfi czego sluchasz z hh polskiego ? odpisz na msh albo cos :P :P :P P.S ja tesz zartowalem :P hhehee |
Cytuj:
P.S. Scor - przecież to dotyczy modów. Czyżbym miał się juz nim czuć? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |