![]() |
Moja mapka
Tak mi się nudziło trochę, a grać mi się nie chciało, więc zabrałem się za robienie mapki do OpenTIbia Serwer.
a tutaj możecie zobaczyć, co mi z tego wyszło. |
Musialeś sie niezle nameczyc ale efek koncowy jest powalajacy :]
|
Bardzo fajne. Wszystko mi sie podoba. Mam jedno pytanko:
Czy mozna jakos zrobic tak sobie ten OpenTibia Server? Np. Na wlasnym kompie albo cos takiego? Sorry jesli to glupie pytanie, ale ja sie nie znam. |
Fajne, wstaw jakieś NPC z fajnymi imionami forumowiczów tyle że dodając coś na końcu żeby tamci się mogli we własnych ksywkach robić na serwach z ta mapa. Pozatym jakie zamierzasz umiescic lokacje poza miastem-fortecą?? i czy będzie tam cos w stylu rookgard?? proponuje zrobic takie cos za miastem, takie tez otoczone murami ale bez wejscia i jakis bedzie tam stal Matkus Guard czy coś i bedzie przenosil od 5 lvl (zeby wszyscy szybko sie znalezli w matkuslandzie)
|
wiem ze moze to glupie ale jak cos takiego zrobic
|
Nie wiem czy warto sie za to zabierac teraz. Jak na razie to tam praktycznie nic nie dziala. Mozna jedynie budowac sobie mapke i po niej pochodzic. Nie ma NPC, potworkow, nie mozna nic z ziemi podnosic. Jednym slowem przyjdzie nam jeszcze troche (pare miesiecy) poczekac zanim bedzie to cos warte moim zdaniem. Wtedy posypie sie masa roznych miejsc :)
|
Hmm.. moze glupie pytanie, ale skad mozna sciagnac ten OpenTibia Server i jak sie robi do niego mapki? :)
|
_Saijan_, Narzil : Może to głipia prośba, ale użyjcie czasem funkcji "szukaj"
Marcin : Podnosić przedmioty będzie można juz w następnej wersji, która się ma pojawić na dniach. NPC to już nie teraz, ale też już niedługo będą. Zgodnie z zapowiedziami, do końca roku powinna być stabilna wersja. |
Mapka spas :D . Mam nadziej ze dorobisz wszystko czego brakuje jak zostana naprawione te bugi
|
Bardzo fajnie zrobiłes i rób dalej a bedziesz jeszcze lepszy!!!!!!!!!!!!!!
|
ZA*******
I LOVE IT Jak skaczysz to bedzie wiecej niz za******* rob dalej |
Super Mapa tylko mam pytanie jakiego programu używamy do robienia takich map jak ty to zrobiles matkus i jak sobie po niej chodzić bo uwazam ze to jest super pomysł.( Bomba stronka oby tak dalej) :D
|
Mam pytanie. Mam wszystko sciagniete do robienia tego open test serwera, ale nie wiem jak to sie wlacza! Czym moglby ktos powiedziec jak to mam wlaczyc?
|
niezłe to. myślałem że skocze z okna. zdjecia wczytywaly mi sie ponad 30 min. ale w koncu sie udało
|
A skąd to mogę sciągnąć? ?(
|
przeciez napisal ze mozesz jak looknac tutaj a wiec niepotrzebnie nabiles posta
|
JAK DLA MNIE FULL WYPAS Z TYM OPEN TIBIA SERVER :D JESZCZE TAK GDYBY BYLO TYLKO DLA POLAKOW I BY NIE BRAKOWALO MIEJSC NA JKAIES TAM PACC 8)
|
Dla mnie sie bardzo podoba :)
|
heh zajfajne zdjecia !!!wiecej takich :D
|
Jak na poczatku zobaczylem te ss to chcialem zbl;uzgac ze mi sie nie podoba
ALE WYTLUMACZ MI DLACZEGO,DLACZEGO....... UMIESCILES TAM TAKI SPRZET U KROLA KUSZAC TYLKO MOJE OCZY JESTES BRUTAL SZLAK ZE TEZ MISIALEM UJRZEC TAKIE SETY W KOMPLECIE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |