![]() |
Podpalacz
Pamietacie Fenixa??? ^^
Post dla znajomych:) pozdr |
Oczywiscie!!Ja w domu mam oltarzyk z twoim zdjeciem i nazwiskiem, codziennie pale tam kadzidelko :P.
A serio : Oczywiscie :) Osobiscie pamietam jak jeszcze grales na eterni.Jesli oczywiscie chodzi ci o fenixa pl :D.Btw slyszalem ze z wrocka jestes :D Btw to temat do OWION ale coz...do "inne" tez moze pasowac ;) |
Hmmmm dobrze slyszales:)))
A co do kadzidelka to jak jestes z Wro to mozemy zielone kadzidelko zapalic:PPPP Kiedys sie znajdzie dobry dzien -.- Widze ze jeszcze mnie ktos jednak pamieta:))) Czekam na nastepnych ^^ |
Yał xD
Shanik z tej strony bardzo pozdrawiam Feniola ponieważ byl moim Bro w Tibi ale teraz niestety nie gra na Eterni a wielka szkoda ale w końcu musze sie z tob± zgadać na bronxa :D
**""Shandalar""** |
Hehe też Cie pamiętam oczywi¶cie z Eterni ale teraz szpilasz na Hiberni z moimi kumplami :)
|
Teraz gra stary owner Spire of Honor:)
Ja bede jeszcze grac za jakis czas, narazie niestety czasi obowiazki mi na to nie pozwalaja:) Dzieki za tak duzy odzwe chlopaki:) Pozdro |
kekeekeke
"wielkie y0" bys zaczal grac na eterni znowu, a nie syffiastej i smierdzacej hiberni ;-p btw. mam jeszcze ss z naszych hero huntow ;-] |
No Danon kurde Ty byles rycek a ja blokowalem moim palkiem:]
Piekne czasy jak potworki nie zmienialy celu:PPPP Danon przekaz Siemasowi ze jest LOL :)) Pozdro:] |
Cytuj:
|
Taaaa Siemas koksowal ale przestal bo zaczal grac w Tibie;]
podobno sie od sterydow jak dziki swiniak spasl ( to wiem od jego kumpli ) Pozdr;p |
siemias i tak by na to odp
01:59 Lord Fias: bede cie lizal cala noc <to bylo pisane z postaci jego kumpla> |
taaaa a pozatym Siemas
Siemiatyczanin : BUY PERHAPS MSG MEEEEEEEE!!!!!!!! :)))) Siemas jest spoko lolek:) Byl nawet moim bratem na Eterni i mieszkal ze mna w domku ( gwalciciel ) Oki koncze na dzis pisanie:) Pozdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |