![]() |
No GratZ,postarałeś się.
To napewno każdy będzie komentował :P |
+ Efekty
+ Sklejanie + Fabuła Fajne ^^ Nareszcie coś innego :] Narazie bez oceny. |
Mniam... Az palce lizac :D niedowidzialem sie nieobrobek graficznych ani innych. Pieknie! More plx!
|
cośik widze ci sie nie chciało robić dużo... ładne. Piękne szkielety ;)
|
Nie oceniam bo to prolog ale niezle sie zapowiada :)
|
Ja oceniam na 6/10
3 pk-grafika 2 pk-jak na razie fabuła 1 pk- za reszte... |
Podoba mi się... Bardzo mi się podoba ;]
+ Efekty + Grafa (duże jej tam niema ale fajne) Ps. A jak chcesz nowy outfit szkieletów to napisz na gg... |
Niezle! A nawet Dobre! Prolog~ nieoceniam Hmm efekt swiatla Gim tylko wystarczy dac swiatło na kolor czerwony! ;D
|
@ vansider jesli myslisz ze robilem w gimpe mylisz sie głęboko :P a efektt powstal przez uzycia filtrs->Render->Light efect a pozniej nowy layer i kropy czerwone zrobilem ->blending options->przezroczystosc (nie pamioetam jak to po english) i powstalo xD
|
@up a znasz po polsku bo ja mam photoshopa po polsku (podejzewam ze w photoshopie) :D
|
You see Turok... He is fake-master of Tibia.pl xD...
Wymiatasz synek =p a teraz twoje ulubione :evul: Turok :evul: |
No całkiem całkiem. Błędów sie nie dopatrzyłem. Ładnie to wszystko zrobione. Fabułą tylko ciut niejasna. Ale jeśli to celowe to good.
Czekam na next. |
Ludki komentujcie ^^ już się biore za next czesc pzdr
|
No cóż... jedynym błędem, jaki zauważyłem, to ostatni screen (Mówi nie bohater, tylko Szkielet). BTW. Poznaję ten styl wypowiedzi. Spodobał ci się brak "says" w moim fake, czy wpadliśmy na ten sam pomysł?
@down A nie zauważyłem, sorki :P |
@ up wiesz co wpadłem na to chyba prędzej ^^ w większosci fake'ow robilem bez says :P
|
Ej jak sie robi tak zwana "Odchłan" ta w która bohater wchodzi i znajduje sie w innym wymiaza,jakbys mógł powiedziec to pw do mnie.Pozatym ocen mój fake link w podpisie~
|
@ up nieczaje cie :P
|
omg jak otwiera portal i przechodzi do tych 2 szkieletów...
|
Sorry za nabijanie postów ;p
Dla info dla wrzystkich noobow. robi sie jakies "kolko" i 1 ss ja idze w nie robimy drugi obrazek z innym tlem np w lesie i ta psotac a za nia kolko koniec |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |