![]() |
Niewielka Bitwa Komiksowa
Ponieważ ani ja, ani Dr.Unknown, nie zdążyliśmy zapisać się do Wielkiej Bitwy Komiksowej II Edycja, postanowiliśmy przynajmniej zrobić własną Niewielką Bitwę, może nawet Bitewkę. Mniejsza o szczegóły, daliśmy sobie taki sam czas, jak w oficjalnych zawodach, więc dzisiaj skończyliśmy. O to mój komiks:
http://i12.tinypic.com/3zqwtp5.png Dziękuję, dziękuję. |
http://img242.imageshack.us/img242/5145/komiks1kq0.png
Klakier - Maderfakier. |
Swietne, lepsze prace niz te w konkursie moim zdaniem :P
|
pwnt :p
oboje się dostaliście do finałów :) |
Co?
Bambuko! :D A gdzie korona nad herbem Realu? ;) |
Jednak pasek Bambuka lepszy ; )
Ale łeb w łeb idziecie, widzę, że 5-5 jest. |
Cytuj:
@Down I kto tu teraz sie Raulowi podlizuje? ;] |
Cytuj:
@up Ssij, pókim dobry. |
Glos na Bamb~
Jednak mysle ze wygra drunk, poniewaz malo kto zrozumie komiks jego przeciwnika. |
Aha, oczywiście obaj z chęcią przyjmiemy inne wyzwania, bo nie tylko my nie uczestniczymy w WBK.
|
to sa prawdziwe komiksy na bitwe, a nie powklejane dollsy (szacunek dla tego co wklejal dollsy :P)
|
Pikne. Głos jednak na Drunka. Dalej apeluję byśmy reaktywowali stare Wielkie Bitwy Komiksowe z tymi samymi uczestnikami. Dziękuję.
|
Oba wymiatają :p. Świetna robota.
|
Ja oddałam głos na Bambuko, jakoś taki fajny jest ten jego komiks xD
Co do Drunka... jest prawie tak samo dobry, tylko cóś nie widze takiej iskierki... |
rotlfmazor ;dd
"Co? Bambuko!" roxuje ;ddd Oba są piękne, ale głos na Drunka. :D |
I,ho poiwno być "Co? Bambuko!@ Jeden zero dla mnie" ale mniejsza. Do superme: ja lubię madagaskar i Antananarywę.
|
Ja tam jestem za Bambim bo świetnie na to wpadłeś!
Szi siedz cichowcale nie lubisz Madagaskaru... |
wcale lubię Madagaskar. jest Tuulinkowy. A gdybym miała na kogoś oddać głos to na Durnka, bo on przynajmniej jest w jakiejś porzadnej organizacji, a nie zethaery...jakieś. o!
|
Nie bo Drunk to twoj bejbe! Tak jest przyznajcie się!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |