![]() |
travian !
Tarvian to gra podobna do Ogame w ktorej zamiast planety mamy wlasna osade :) rozbudowywujemy na rozny sposob budujemy jednostki i napadamy na siasiednie osady, zbieramy surowce, rozbudowywujemy osade!
Są 3 dostępne rasy: -Rzymianie -Germanie -Galowie Mapa jest wsumie duza graczy tez niemalo:) takze jest co atakowac. Na poczatku masz ochrone przez tydzien zeby nikt nieatakowal twojej wioski. Polecam! oto link: http://www.travian3.pl |
hmmm kiedyś w to grałem może skuszę się jeszcze raz :D
|
Kiedys był juz o tej grze temat na forum... hmmm nawet sam grałem... moze znowu zaczne w to grac.. :>
|
:cup: :cup: :cup: byl temat gram w nia mam 250+ludnosci jestem germanem i jestem w sojuszu ZWB :)
|
Lol ale sie travian zmienił... dawniej w ekranie z surowcami były sześciokąty a teraz normalnie :D
nie pamiętam ile miałem ludu dawniej, ale surowce wydobywałem po 150~ per hour. |
ref link??
btw. gram, sojusz PAv2, galowie, nick: kazag, 3 wiochy :D |
wlasnie zaczalem grac i o ile sie nie myle to dostaniesz za mnie 20 zlotych monet :D AHH
|
:) Fajna gra. Aleś się op niej rozpisał potężnie...
|
Nie chciał się rozpisać ;x chciał żebyście rejestrowali się przez jego link... Jak zdobędziecie 75 ludu... On się wzbogaci ;x
Btw. Czy przypadkiem nie jest to zabronione? |
www.travian3.pl <<< link zwykły, bez żadnych korzyści dla forumowicza.
|
OOOO to fest każdy wie że wystarczy coś skasowac i już masz :/
|
Cytuj:
Cytuj:
Staram sie likwidować łamanie regulaminu i osoby, które go łamią (czyt. ty) |
i co z tego będziesz tu kazanie prawił??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |