![]() |
"Modek też człowiek, może się mylić", czyli - masz zastrzeżenia do pracy modów? Pisz!
Jako, że nie ma jeszcze takiego tematu a myśle, że byłby ciekawy proponuję dyskusje na temat naszych idoli/"irytków"/wnerwiaczy*
Tylko bez żadnych przekleństw itp proszę ^_^ Ma być to kulturalna dyskusja o Nich ukazująca Ich błędy btw ciekawe jak zareagują na to sami zainteresowani ;o *niepotrzebne skreślić |
no modkowie czasami bywają irytujący często blokują temat gdy rozmowa się rozwija albo dają ostrzeżenie za błahe sprawy,ale dbają o porządek forum usuwają spamerskie tematy dlatego cenię ich pracę
|
Wszyscy są wspaniali, a najlepszy znich to bezwątpienia Gangrel. :P
|
Ja uwazam, ze modkowie sa kiepscy, zle sie wywiazuja i w ogule kicha bo nie ma mnie w skladzie ;]
|
Temat jest prowokacja bylych agentow WSI.
|
Cytuj:
|
Mysle ze dobrym rozwiazaniem byloby powolanie mnie na moda..(tak tak mam nadal te nagrania ukazujące prawdeo Was i nie zawacham się ich wysłać do TVN) Zły pomysl?
|
Mam cholernie duzo zastrzezen do pracy modkow ale jest ich tak duzo ze ich nie napisze zeby wam sie glupio nie zrobilo ;>
|
dobra walne jako pierwszy zatrzezenie..
dzisiejszy temat z dzialu Magia.. główni bohaterowie: Lasooch, Bartii10, w koncowej fazie Teletoobis Modów nie było mimo ze temat rozwijal sie megablyskawicznie a gdy juz sam zraportowalem swojego posta zeby wymusic zamkniecie tematu gdzie powstal potezny offtop, wtedy reakcja byla dziwnie szybka :D post, ktory zraportowalem i dowalilem to, zostal skasowany jak i wiele inncych, malo tego bo mysle ze powinny posypac sie warny dla glownych bohaterow a nie wygrywajacy post jednego z Ważnych ^_^ @down chodzi ci o edycje przez modków czy o edycje uzytkownikow? jesli o moja to przecinek wstawilem zeby czytelnie bylo ; o |
Ten temat zaraz zostanie zamkniety ale zostaniemy swiadkami niezlych malwersacji. Why? Modek sprawdza czy moze edytowac posta, modek cenzukuje nieprzychylne sobie informacje. Modek idzie robic swoje dalej. Co komu po napisie "ta wiadomosc zostala edytowana prze xxx" jak nikt nie dowie sie o co chodzilo?
|
Cytuj:
Ja sie zastanawiam - dlaczego wszyscy maja do mnie pretensje, ze ich warnuje? :P |
Nie mam zastrzeżeń do nowch modkow a także do Shinjixa,Dwim~~,no i Gangrela ;s
|
A Tibia.pl - opinie i sugestie to pies?
Jak masz jakieś zastrzeżenia do pracy moderatora to zawsze masz PW =d. Ja mam zastrzeżenia do pracy MayGyver'a, bo jest nubem. I co? |
@Nekromanta
Bo ci zazdroszcza?:p PS. Fajny avatar... widac o czym myslisz jak warnujesz ^^' @topic OStatnio sie wzieli do roboty... Dostalem 6 warnow w tym 3 za to ze dostosowalem sie do regulaminu.. no ale... Jak powiedzieli oni moga zmieniac ehhh... |
A ja tam modów nie lubie- skasowali mój temat o ziemniaczkach :<
/me idzie szukac ziemniorów szanhefla* by i te zostały skasowane :< Btw. MODY TO LUDZIE 0o?. *Shanheavel |
A ja lubie ich wszystkich razem i każdego z osobna :) może i wstawiają nam warny no ale widać mają do tego jakiś powód... Mam tylko zastrzeżenia do Droma Bo nie przyjął mnie do kinomaniaków :p.
@Down A ja miałem warna za podpis o wadze ok. 40 kb za co 1 punkcik i za zakładanie tematów z nazwą, która nic nie mówi za 6 punktów. za podpis od Raya :) a za temacik od Gremlina :). |
A mi Ray dał warna, bo spamowałem... :< Ale chyba zasłużonego. CHYBA.
|
Cytuj:
|
@Gangrel
Jesteś UBekiem, odejdź. ;] |
Modów, tych hhhh, powinni na pal nabić i łeb ukręcić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04. |