![]() |
eee Nierozumiem nieoglądałem tomu I i II
|
Zmarnowałes ciekawą historie, strasznie uszczupliłeś swoją fabułe, nie będe ci wymieniać (dzisiaj) błędów bo jest ich bardzo dużo może jutro, kiedy będe mieć więcej czasu...nie czytałem i pewnie nie będe mieć chęci czytać poprzednich "tomów", bo tylko człowiek mało myślący robi wszystkie części swojego fake w osobnych tematach...odpowiedz sam sobie, czy jest to mądre?
"Siemka", "Yo" w jakich opowieściach fantastysy są tekie denne przywitania?... |
Oglądałem wszystkie odcinki spisku elfów i niestety musze przyznać że ta jest najgorsa.
Widać przerwy ci nie słurzą... Najbardziej podobała mi sie pierwsza, a potem było już coraz gorzej... Teksty które chyba miały rozśmieszać, psuły jakość twojego fake, na twoim miejscu sprubował bym go zrobić jeszcze raz od nowa... |
Troche za szybko się wszystko dzieje. Poprzednich części nie widziałem, ale poszukam. Fajnie zrobione. Tylko szkoda że takie krótkie :(
|
Ehh... Nie widziałem wcześniejszych tomów więc fabułe ciężko mi ocenić.
Co do wykonania to ciężko się do czegoś przyczepić. Tak jak mówił Kolos89 to bezsensu umieszczać w odzielnych postach odcinki Ehhh... to mogło być dobre... |
Ładny fake 10/10 ;]
|
chociaz nie ogladalem 1 i 2 czesci :] to 3 jest super
10/10 B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |