![]() |
Obsadian KNife
coz kupilem te cudo i teraz niewiem czy aby go uzywac muszie miec zrobiona jakas misje ? poniewaz gdy naciskam nozykiem na beholdera to nie dziala ?
|
Nie na wszystkie potwory działa...
Jka się nie myle to działa na: Dragon DLe Minosy i jeszcze na cos tam. P.S. BYŁO!!!!! |
Nie potrzebna miec questa, skoro juz go kupiles, ale oplacalo sie zrobic questa, taniej by wyszlo. Zeby go uzywac ( zakladam, ze masz ustawione tibia classic control) ppm na nożyk i klik na potworki:
Cytuj:
|
Nie, na beholdery nie dziala.
Dziala na dragi, drag lordy, lizardy, one ebasty, behemothy i minosy. http://www.foulsouls.com/splist.php <spis co z czego leci i co czym wycinac ;-)> |
Działa tylko na potwory, z których można "zedrzeć" skórę np. minosy, dragony.
|
U mnie na Harmoni chodzi za 10k, i prawde mowiac kupowanie drag shielda(4k) i 3 bask skirt(czy jakos takgdzies za 1-2 k sztukach chyba) to sie mija z celem, wiec lepiej kupic od kogos...
|
Bast skirty daje sie tylko raz, wiec potem robienie obsidian knifa za dragonke (4k) i olance (500gp), a nastepnie sprzedawanie go za 10k moze byc calkiem oplacalne. Poza tym, gdy damy bast skirty to mozemy wykuc rowniez inne rodzaje stali z roznych rzeczy ;)
|
mozna tez kogos poprosic kto juz ma tego questa zrobionego zeby przetopil ci metal z d shielda a reszte sobie sam zrobisz ;)
|
nie kapuje za bardzo. Ten obsidian knife zadaje jakieś super obrażenia, czy po prostu można nim mieć skóre?
|
Cytuj:
|
jak wyglada ten Obsidian Knife??
|
|
ok dzieki. a z jakim lvl uda sie wykonac tego questa i jak go wykonac?
|
niedzialajacy obsidian knife
ja naciskam ppm na obsidian knifa i obdzieram minosa ze skury ale nie pojawia mi sie ta skura w bp. czemu??
|
Cytuj:
Wypada ona żadko i losowo mi np. przez pól godz. nie wypadla aż nagle 2 pod rząd...:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trzeba miec tez IQ <czy jak to sie pisze? Chodzi mi o te "ajkju"> JAK DODA !!!! |
skąd moge mieć to cudo ? ;] co daje ? :PP odp pls xd
X( :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |