![]() |
~~Black World of Nay~~
xxxxxxxxxxxxxx
|
Wiesz że to znaczy"Czarny świat sprzeciwu"Po polsku niewierzysz....
daje 5/10 [-1 pkt] za fabułe [-2 pkt] za oufit [-2pkt] za to ze fake ma zamały rozmiar |
xxxxxxxxxxxxxx
|
chodzi mi o to że mały rozmiar i napisy zabierają prawie cały kadr
|
Cytuj:
Kurde.. dzialasz mi na nerwach. Popelniasz strasznie duzo literowek, ciezko sie twoje posty czyta, myslisz ze sie znasz na fake'ach a to nieprawda... + bledy stylistyczne, wogole fake zle skejony. @topic Straszne! Fabula n/c, orty, stara trawa, niemaja takiej samej wielkosci, idiotyczne pomysly, jaksie poprawisz wroc. |
Hej ja niemówie że sie na tym znam tylko wyrażam swoje zdanie
ps-czasami mam problemy z klawiaturą...:confused: |
xxxxxxxxxxxxxx
|
Kolejny fake paskowy i do tego zalosny
po 1.Nie pisze sie n00b says:blablabla tylko n00b says: blablabla 2.Stara trawa... 3.Kolejny fake paskowy... 4.up 5.up 6.Nie zapisuj w JPG Ocena: hmmm 2/10 za checi ? |
xxxxxxxxxxxxxx
|
To miało być śmieszne?
.JPG Każdy pasek ma inną wielkość Gość says: dsadasdas Jakiś zły pedał, który przywołuje demona...(nie, że mam coś do fake Nadrilla tylko stawiam tutaj pytanie "znowu?") Było, nuda, kiepskie wykonanie. |
Nie będe ci wytykał błędów bo masz je powyżej, powiem tylko:
Podróbka "Szatana". ==' Przynajmniej tak to dla mnie wygląda. Zuy człowieczek, demon, brakuje tylko węża i byłby komplet :/ |
@up
W twojej sygnaturce jest, cytuję, tekst: Cytuj:
To, że zrobił demona oraz złego głównego bohatera nie znaczy że to podróbka. @topic Nie zniechęcaj się! Ja też miałem trudne początki, ale jakoś wyszedłem na prostą ;) Pierwsze paski niegdy nie są śmieszne (wyjątki to Nad i Misza)... Popraw jedynie rozmiary pasków i starą trawe, a będzie git ;) |
Może i nie plagiat, ale chyba mi nie powiesz, że nie podobne?
I prosze razu nie wyzywaj od noobów co? Bo to ze nieznam się dobrze na fake'ach nie oznacza, że jestem noobem. |
Cytuj:
|
- czyścimy.
|
I wy sie dziwicie ze jest tyle noobow? Wszysctkie nooby i newbie ucza sie na bledach. Ja tez tak robie i sie staram, ale jak wy tak na to reagujecie to sie wszystkiego odechciewa =='
|
@up
nie wszystkie noobu uczą sie na błędach... niektóre śą niereformowalne, ze względu na wygląd ich realnego świata itp. @topic nie wiem czy to miało być śmieszne czy nie, ale jak dla mnie to to jest dno totalne. Jeśli mają być tylko paski to spraw żeby one jakoś wyglądały, a jeśli chcesz ludzi rozśmieszać so sobie poprosty odpuść. |
hehe
No, jak na pierwszy fake nawet sie postarałeś, chociaż jest pare minusów, stara trawa, zle wklejone teksty i nierówno sklejone. Popracuj troche, może ci kiedyś wyjdzie. Moja ocena 3/10.
PS. To ma być pogawędka o Noobach i Newbi czy o tym fake? :D ale zgadzam sie, Ian to Noob ale trudno noobów jest dużo :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |