![]() |
Sorcek czy Palek
Witam. Gram na świecie non-PvP i się zastanawiam co lepszy na takim servie?? Sorkiem moge odrazu expic a palkiem trzeba trenic, ale zawsze palek wydawal mi sie silniejszy niz sorcek iwłasnie nie wiem kogo mam wybrać.:( POMUŻCIE PLX
PS.Nie mam PACCa jak coś. PS2.Szukałem tematów otej sprawie ale zawsze były palekvs knight vs druid ale jeszcze nie znalazlem pod najaktualniejsza tibie o sorku. Pozdro! |
Moim zdaniem powinnieneś wziaść palka wystarczy dotrenować skille do 40 i można odrazu expić, tylko potrzebujesz jakieś 1k na początek na spiry i noob eq.
Sorcem fajnie jest na początku,pózniej zaczyna brakować exori vis. |
:p
polecam sorca bo można sobie na początku odrazu expić ale i tak druid wymiata MOIM zdaniem:]
@down no też prawda ale bez pacca do "Pewnego" stopnia też wymiata ^.- ale ja nie napisałem że druid BEZ pacca wymiata :p |
Cytuj:
|
druid na paccu na swiecie non pvp wymiata
|
Cytuj:
|
W sumie nie pytałem o druida na paccu bo jak wspominalem w 1 poscie nie mam takowego gadzetu :) A druidow nie lubie bo wedlug mnie to ze lepiej lecz nie ma roznicy(dla mnie sa nadal slabi ze wzgledu na brak energy beam)
Edit: A jeszcze jedno na czym mógłbym Palkiem (bo zaluzmy ze go wybralem)expic od 10 lvl(zaluzmy ze mam skille po 60) tak do 13lvlu?? Bo pozniej chce troche strzal po produkowac:evul: |
Cytuj:
|
@Cenarius
Zacznij edytowac posty. @Topic Palek. Ma wszystkiego po trochu. @Offtop Dziwi mnie, ze jeszcze noobwaty~ nei zaczal w tym temacie spamowac nad wyzszoscia sorca nad innym profesjami. |
noo dziwne dziwne. Kolejny głupawy temat...Wez palka i milej gry.
|
Sorc bo szybciej expi. Moj standardowy argument (szybkosc expienia) jest niepodwazalny. (moze mi powiecie ze pal szybciej expi od sorca? :D )
Mozna sie klocic czy fajniejszy jest sorc od pala czy nie ale jedno jest pewne: expi szybciej. I dlatego ja stawiam na sorca. |
eeeee tam wedlug mnie kazdy ma swoj gust
wedlug mnie: sorc: dla tych ktorym sie srednio chce gonic za zdobyczą poniewaz ma sredni zasieg z rozgi i ma wiele czarow ( przydatnych ) druid: to samo co sorc knight: dla tych ktorym chce sie gonic bo ma zasieg tylko o jedna kratke i malo czarow ale zadaje niezle hity pall: dla tych ktorym sie nie chce gonic bo ma najwiekszy zasieg zadaje niezle hity a czarow ma wiecej niz knight ;) po mojim podsumowaniu wyglada na to ze pall najlepiej ale i tak polecam sorca bo na wyzszych lvlach wymiata ;P PS. a sie napisalem :P |
Up:n/c super ocena wszyscy juz wszystko wiemy dzieki naprawde--dowidzenia ^^
@topic: Wez sorca i graj na pvp ;] (wiem wiem tez podalem duzo argumentow) |
pvp mnie juz nudzi wiec chce troche na non-pvp, juz sie zdecydowalem biore Sorca:mag:
EDIT: Jednak zaczne jeszzce raz grac na pvp i sorcem(na non sie juz nie da wszedzie sie wbijaja a ty nic nie zrobisz) a pozniej zrobie jeszcze pallka(w koncu jest ich malo) |
Sorc i ewentualnie druid najszybciej expią ze wszystkich profesji(widziałem film jak setzer expił z ue na demonach to wyciągał 180k/h)
Pall jak wyciągnie 80k/h to będzie dobrze. Knight tak samo jak pall.Mówie oczywiście o hlvl. |
Polecam sorca bo skillowanie na swiecie non-pvp jest strasznie upierdliwe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: