![]() |
OF pallem
Mam Pytanie chcem isc na Of a raczej na ta brame i czy sobie poradze
30 pall 63 dist 11 mlv co wziasc i czy mi sie zwróci !! |
Mozesz latac wokol fortecy, wez hmm jak masz. Ale raczej ci sie niezwroci ;D
|
nie radzilbym, zerki po update zerki sa znacznie szybsze, bedziesz dostawac baty niezle
|
jak moasz bohy, to spokojnie mozesz isc i nie panikowac, zabijesz kazdego kogo ujzysz;p (a jak nie masz bohów to kup) heh ale glupia odpowiedz
|
@up.
Twój cały post jest głupi. Nie znasz sie - nie komentuj. @topic. Jak napisał kolega 2 posty wyżej. Biegaj dookoła. Zerki będą Cie doganiać więc będziesz dostawać troche hitów. Ale możesz bić je lekko z hmm, ale niewiem czy to nie bedzie waste. Przydadzą Ci się jakieś: Hmm, Uh, Manafluid i moze kilka gfb... |
Aha!!
wiec tak mam bohy runki tes tylko ze z hmm best to 40 wiec nie wiem czy opyla m isie tam isc jak nie to podajcie inne respy fajnych potowrow?
|
Guardy?? Wspanialy zarobek dla kazdej profesji.
|
up: omg a ten tylko krasnale i krasnale -.- wezsie sie odczepscie od tych guardów inne potfory tez zostawialja loota:evul: X( :cup:
|
@up
A ty gdzie pojdziesz 30 pallem z 63 distem ? Dragi?GSy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Zalezy na jakim lvlu i czy sie posypie loot czy nie. Z powodu braku pacca moim knightem tymczasowo expie na guardach. Czasami sie wzbogacam a czasami wychodze na 0. Czyli czasami jest zysk ale najmniejszy ze wszystkich profesji :P |
Cytuj:
|
@up
lol, mowisz ze dla druida niema zarobku na guardach? to chyba tam siedzisz jakims 15 lvlem ... |
Cytuj:
|
Oczywiscie ze nie powinienes isc na Orc Fortess, chyba ze chchesz pasc.
Sam tak expilem swoim 54 palkiem kilka dni i raz padlem, na zlurowanym warlordzie. Pozatym jest tam mnostwo zerkow, przed ktorymi uciekajac, bedziesz natykac sie na kolejne itp. co, bez marnotractwa Uhow jest pewnym zgonem. Lepiej isc na Guardy. |
@2up:
Ale nie wbije 35k expa na godzine bo tyle moze wyciagnac na guardach ryc z 80/80 Pozatym jak sie jest idiota to wokol ofa biegaj i trac czas bo jak dla mnie 6+ zerkow i 2 leadery + shits to nie exp palem-.- Do 40 lvla guardy a jak sie nudzisz to poh zawsze mozna bic (cyce+dsy+orki) i wycigasz 40k expa na godzine:) |
Cytuj:
Po 1 żeby wyciągnąć rycem na guardach 35k/h to musisz chyba bić z D LANCE, SCA ( podaje przykład dla AXE ), przy czym musisz mieć 900 osób na serwerze i używać tone GFB. Co do OFU Na Twoim lvlu bym tam nie szedl, nie dasz rady. Zerki są za szybkie, zlurowany warlord = dead. OF zacząłbym na 55 lvlu, z bohami, i przy tym musiałbyś uważać. Jeśli nie masz pacca to spróbuj POH(cyce, temple, orki,ew. dragi) lub guardy. Jeśli masz pacc to leć na tomby (osobiście polecam tomb pod ropą, 1 piętro za teleportem) |
Ehem Ehem
Jak mi jeszcze ktos powie ze guardy sa oplacalne dla knighta z 80/80 to nasle na niego VILA który przedstawi tutaj wszystkie plusy expieniana elfach a guardy sprowadzi do poziomu troli :D
|
Zdania odnośnie OF i palka są podzielone. Da się tam dobrze expić, tylko wpierw trzeba się zaznajomić z terenem, gdzie uciekać aby się nie wjebać na następny resp itd. Widziałem jak 80 rp spokojnie tam expił, jeśli dobrze pamiętam na filmku 40 pal też sobie radził.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |