![]() |
Znajomosc jezykow obcych.
Hihi.
Chcialbym, byscie sie pochwalili < :D > jakie znacie jezyki, i odpowiedzieli w na jedno pytanie: -Czy to pomaga w Tibii? Mozecie tez glosowac w sondzie < z sadem sie kojarzy, ale chodzi o SONDE> Ja znam biegle 2 jezyki, Polski i Angielski, a po Niemiecku i jako taki Hiszpansku sie dogadam < albo kogos zrozumiem> ^^ |
eeee liczac polski? nieskonczenie obcy jezyk to jest....
|
Cytuj:
|
Głupie pytanie - nie znasz angielskiego, nie grasz w Tibie. Tam język to podstawa.
2, angielski i niemiecki, mniej więcej w takim samym stopniu, aczkolwiek lepiej idzie mi angielski. |
My języka polskiego w ten sposób nie zaliczanmy jako, że jest to nasz język ojczysty. Znam dwa języki. Angielski biegle i po niemiecku się dogaduję bez większego problemu...
|
Cytuj:
Np. Ja- Leave! On- Co? MOW PO POLSKU |
Angielski na wysokim poziomie, niemiecki: może być (Powinno być perfekcyjnie, bo to wstyd, urodziłem się w Niemczech, a niemiecki mam na poziomie średnim :P). Zaczynam również uczyć się łaciny, ale jak pójdzie zobacze. :D
|
No wiec: angielski na poziomnie srednim (w szkole nie mam z nim wiekszych problemow, na IRCu z obcokrajowcami sie dogaduje, za granica w sklepie umialem sie dogadac;))
2 lata uczylem sie niemieckiego ale oprocz kilku zwrotow niczego sie nie nauczylem (anty talent) :D Teraz zaczynam uczyc sie rosyjskiego (i co ciekawe po miesiacu nauki umiem wiecej niz niemieckiego po 2 latach:P) oraz arabskiego (narazie slowka i alfabet). EDIT: Aha, w lo mamy tez lacine raz na 2 tygodnie :D Czyli naucze sie baaardzo duzo ;] |
@Ivellios
Jakbym sie urodził w niemczech to bym się nie przyznawał. Wolałbym w zimbawe :P. |
Cytuj:
;) No umiem po angielsku (troche) No i wsio. Brakuje opcji- tylko ojczysty 0- poniefasz doszo polakuf nie sna jensyka polackiego i mofia niepoprawie- pzyszlem etc.;) Edit; Patrze na wyniki- dziwne, zazwyczaj dużo ludzi nie umie po Polsku, a tu takie zróżnicowanie 0o? |
Chodzi o język, który znasz niemal jak ojczysty, w o taki, którego się poprostu uczysz? W obu przypadkach - angielski.
@down Ja podobnie. Ich esse schwartz Scheise gern. Jebajet ja twaja mać. |
Zagłosowałem na '1'. Czyli angielski (biegle). Po niemiecku dam radę powiedzieć, że nie rozumiem (ich verstehe nicht). I po portugalsku umiem sim/nao i filho de puta, ale to dużo za mało :)
edit: i jeszcze po rosyjsku - 'ja nie panimaju', jeśli się nie mylę. Btw ciekawe skąd na tym forum tylu, co znają 3 języki, jak tu może 1/5 userów sam polski zna na poziomie zadowalającym -,- |
Polski, angielski i hiszpański. Uczę się też niemieckiego ale jakby to powiedzieć, lekko go olewam.
|
Polski, englisz , Fłansuski i niemiecki. Ostatnie dwa niestety nie za dobrze ; <
Un, duex, trois, quatre, cinq, six , sept, huit... my rox plax0r |
Cytuj:
Topic: Polski, Angielski, podstawy Niemieckiego. |
A jesli mowa o rosyjskim to tez troche umiem:]
Kanieszna, rzopu, rasija diwka (nie wiem jak sie zapisuje :> ) |
Polski, angielski (very good), rosyjski (dopiero zaczynam ;p)
|
No angielski w stopniu bardzo superdobrym, a w liceum właśnie rozpocząłem nauke francuskiego.
P.S. Rege pozdr0 :DD Franc rulezz! |
Polski(jak dlamnie ten jezyk jest obcy), angielski-b.dobra znajomsc, niemiecki-podstaw sie ucze oraz.... UWAGA! Laciny sie ucze (nie,nie ogrodowej) i narazie juz dosyc sporo potrafie.
|
Angielski- można powiedzieć, że się staram (; i w dodatku mam szczęście jesli chodzi o nauczycielki- całkiem fajnie przedstawiają materiał.
Niemiecki- nie lubię, ale muszę się uczyć, bo to obowiązkowy przedmiot w szkole ):. Szczerze mówiąc wolałbym uczyc się jakiegos innego języka. Mojego poziomu nie będę oceniać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |