![]() |
Żółwie
Chcialem zapytac gdzie sa żółwie w jakim miescie i dokladnie gdzie dajcie np mapke czy cos , mam pacca ...z gory thx .
|
tutaj
@down Nie dosłownie powinieneś szukać na forum ale może na jakiejś stronie, nie wiem, np. tibia.pl ? edit: Sory, na stronce nie ma gdzie są. Thornback tortoise są na Laguna Island. |
Nie pomogles mi , co mam w opcji szukaj wpisac ŻÓŁWIE ?
|
Nie pomógł, bo byłby to questspoiling ;) Jak jesteś zdesperowany to popytaj kumpli w grze...
|
@up: Pff, a ja ci nie powiem ze aby zdobyc lvl to trzeba zabic potwora dajacego dana ilosc expa bo to Quest Spoiling.. Co za naab
@Temat: Laguna Island, trzeba wykonac Eleonore Questa, opis masz na tibia.erig.net w dziale Quests. Wtedy zolwiem se plyniesz na ta wyspe i masz tam ich od zajebania |
Aby miec dostep do zolwi musisz najpierw wykonac pewien quest, ktorym odblokujesz sobie dostep do wyspy na ktorej one wystepuja.
|
Help
Mam zamiar kupic pacc i chcial bym poexpic na żołwiach i piratach ale niewiem jak te questy wykoc gdzie so czy so trudne powiedz ktoś o tych questach lub dajcie ssa plx
|
Rozejrzyj się za pewnymi lalkami do pirate questa :-) A co do żółwi to najmocniejsze do pokonania to tygrys czy krokodyl, chyba że na pk trafisz :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |