![]() |
Acc Sharing
Mam takie pytanie mam w domu dwa komputery, oba o innych ip jeden w neostardzie jeden w normalnej sieci josiedlowej. Cipsoft napewno widzie że często loguję się z dwóch różnych ip, do tego czasem wchodze u kolegi z osiedla, czy moge za to dostać bana za account sharing. Na jakiej podstawie cipy dają takie banyj?
|
...
Nie boj sie, za takie cos nie dostaniesz, CiPy daja za sharring dopiero jak sie loguje ktos z brazyli, chwile pozniej z polski a potem jakis niemiec, ewentualnie gdy postac jest 24/h online ;-)
jakby mozna bylo dostac za takie cos jak mowisz to polowa graczy co gra w kafejkach, a potem w domu bany, nie sadzisz ? :P |
Tak myślalem ale wolałem się upewnić i rozwiać wątpliwości :)
|
Jednak przygotuj się że w dalekiej, bądź niedalekiej przyszłości spotkasz GM'a na swojej drodze(niekoniecznie musi to się stać). Być może bęzie chciał z tobą porozmawiać o tym jak się nazywasz, kiedy się urodziłeś, przybliżoną date stworzenia konta, jakie postacie są na twoim koncie itp itd. Jeżeli będziesz znał odpowiedzi na te pytania to nie masz co się obawiać, że dostaniesz bana.
Dla wszystkich sharerów i nie tylko polecam przeczytać ten artykuł |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |