![]() |
DHQ Candia
First !! Coś nie wyszło;/
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12483 |
ehhh szkoda ze sie nie udalo ;( ale nastepnym razem sie uda! zrobcie filmik ;) przydaloby sie wam jeszcze z 2 knightow :P
|
kurcze no, szkoda troche...=/
|
Cytuj:
Btw. zal.pl , sux akcja mogliscie to zrobic lepiej:baby: |
lool, jak na 100lvlu mozna niewiedziec ze ssa nie chronią przed atakami demonow? zje.baliscie to jak bylo mozna najmocniej
|
^_^
T R A G E D I A.. wszyscy popelnili bledy... ale najbardziej smieszaca mnie postacia.. jest ten ek.. ahahah bosh takiej pipy jeszcze nie widzialem...
~Misi3Q : > |
Gz dla kamerzysty że wyszedł z tamtąd jakby nie popadali to byście questa zrobili :P góra dół :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma to jak polscy sharerzy, ahahahahah, zal.br.com.net.pl.biz
=D |
dobre, jest się z czego pośmiać :D
15:02 Elitarny Pedalek [8]: siema kto gra? widać że na non pvp grają same nooby, ten film to najlepszy dowód.. 15:02 Sendi the Knight [103]: nie wchodz 15:02 Sendi the Knight [103]: utani hur 15:02 Sendi the Knight has left the party. Ale gdy już all popadali to okazało się jaką mają super gildie: 15:03 Ri'Goku [100]: jak wracasie czy mam padac??? 15:03 Vorrior [47]: zrób dhq i padnij 15:02 Van Yobak [120]: utamo i moze na chama przejdziesz zamiast mu pomóc wyjść to Ci go olali totalnie, nice ;) |
Zapomniałem powiedzieć, że film nie mój.
|
Cytuj:
|
bralo by sie na anhilatora same ssa i m ringi i easy ;]
|
Cytuj:
|
Sądząc po waszych wypowiedziach wnioskuje, że każdy z was wykonał dhq solo albo zapłacił jakiemuś hlvlowi za wyczyszczenie rooma wiec zamknijcie mordy.
a oni mieli po prostu pecha. Ps. To że ktos pyta się " kto gra" nie oznacza ze ten ktos sharuje a co dopiero all hlvle z candii. |
Ja Nie Sharuje!!!!
X( Moj kumpel z klasy zrobil sobie joke i tak wyszlo -.-
a gdzie ty widzisz zebym po przejsiu pokoju mial pelnogo ss chyba zmienilem go a po 3 ciekawe jak wy byscie go robili poprostu mielismy pecha.... ;( POPROSTU CANDIA WYMIATA :cup: |
Cytuj:
|
cuż tu mówić najgorsza pruba wykonania DHQ jaką widziałem, takie są fakty, ale first to first, gratz dla śmiałków... :p
|
Cytuj:
powiem tylko tyle : zazdrość. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |