![]() |
Potion of Milk
Ostatnio widziałem jak ktoś miał w domku fiolkę z mlekiem.
Czy ktoś wie skad można dostać mleko ? pzdr. |
z pewnego questu na rooku. Mleko rowniez respuje sie w pewnym miejscu w korycie. O ile pamietam dobrze bylo to na fibuli.
|
Thx Karwa za odpowiedź. Plusik do reputacji :]
|
Dodam ze mleko mozna kupic w barze w carlin za 4 gp w niebieskiej butelce ^^.
|
Michal -> gdzie dokładniej jest ten bar ?
mógłbyś napisać ? pzdr. |
jakiś bar jest na południowym wschodzie carlin w podziemiach niedaleko gildii druidów; tylko nie wiem czy o ten bar chodzi
|
http://www.tibia.pl/images/maps/carlin.gif Numer 10. Mapa jest z Tibia.pl. Nie zapominajmy, że ona też istnieje.
|
Cytuj:
Jesli chcesz znalesc darmowe mleko, to udaj sie na PoH. W miejscu gdzie respawnuja sie cyklopy sa butelki z mlekiem w prawej jaskini, nad kanionem ze skorpionami. |
mleczko chyba można kupić w ab u sprzedawcy rzywności lub mana fluidów na piętrze obok depo ale niejestem pewien na 87%
|
A Pot ?
A ja mam inne pytanie, skond morzna dorwać Pot'a ??
|
Da się go kupić w sklepie lub możesz znaleść w jaskini trolli ~
|
mozna kupic w venore za jakies grosze... obok NPCa ktory sprzedaje plecaki itp. a co kolejny spryciaz ktory zrobic questa w ankrahmun chce ^^ ?
|
lifeluid mozna kupic
manafluid mozna kupic urine (:p) jest w orclandzie ( z tego co mi wjadomo) beer :) - w kazdym barze (praktycznie) winko :) - j.w i jeszcze u queen eloise (pietro wyzej nad queen) lemonade (ktos juz napisał ale jak pisze to napisze porzadnie) w barze obok glidi dla druidów milk - mozna kupic co tam jest jeszcze ? |
Wieszok : Pot (kociolek) mozna dorwac na przyklad na bagnach u wiedzmy lub w innych miejscach gdzie sie respawnuje ;) tudziez kupic w venore za 30gp.
|
Kociołki są w jaskini swamp troli niedaleko Venore ...
A z płynów są jeszcze : błoto , krew i woda. No i oczywiście dla prawdziwych kolekcjonerów woda wodzie nierówna. Im głębiej położona studnia , i im wiecej silnych potworów ja strzeże tym lepiej, woda staje się cenniejsza. Ja mam np. wodę ze studni znajdującej się w obozie amazonek , dokładnie w podziemiach . To samo jeśli chodzi o piwo i wino. Niektóre potworki mają własne piwniczki !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |