![]() |
resp dragów
Mam pytanko gdzie (nie dragon land) znajde pojedynczy resp smoka ?? BARDZO PROSZE O POMOC!! najlepiej podac mapke itp. i co jest po drodze.
|
Poszukaj tematu mojego autorstwa pod tytulem "Smok cel pierwszego huntu"
tam masz zdjecie ( wrawdzie kolega ktory podawal miejsce zaznaczone na mapce sie pomylil ale jaskinia znajduje sie obok bez problemu powinienes ją znaleźć) Nie zapominaj o opcji szukaj .... |
A ja odpowiem wprost :P
Na północ od dwarf bridge idziesz KILKA KRATEK a potem skręcasz w prawo.... tam znajdujesz dziórę do której wchodzisz z pomocą łopaty... w dziórze idziesz bodajrze na północny wschód (dawno tam nie byłem) i wychodzisz po linie na górę... idziesz na na północ przy górach aż zobaczysz "wejście w góry" .. wchodzisz tam zabijasz smoka wychodzisz i czekasz na resp :P |
Ja polecam resp smoka koło Thais w Acient Temple. Wychodzisz Północną bramą i skręcasz w lewo, schodzisz na dół i kierujesz się w gorę mapy. Schodzisz na arenę rotów i skręcasz na Zachód i idziesz ciągle tak jak cię droga prowadzi dojdziesz do zejścia na dół uważaj na dole jest smok resp: 6 minut powodzenia! :)
|
Pod Thais jest 2x pojedyńczy resp i 1x podwójny resp.
|
Moglby ktos zamiescic mapke ( nic nie mowia mi .. slowa )
Szkoda ze nie ma tematu z mapkami przedstawiajacymi .. spawny smokow ... ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |