![]() |
7 level z kumplami ubija 45 lvl.... GREAT LOOT!!
jak w temacie :P
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12486 A tu druga czesc tym razem 43 Ms Own3d !! JESZCZE LEPSZY LOOT :D http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12487 |
Wielkie gratz!
dobry sposób na szybki zarobek bo: 40+ lvl niemaja aols a kupujac przynosza i jazda bardzo mi sie to podobało :) |
ta loot wysmienity ;]
|
Gz loot i pk. :D Super filmik. 9/10
|
No naprawde rare looted,najs :P
|
Co tu mówić...
own3d |
Tak to jest juz na starych servach, niskie ceny, nooby kupuja eq i padaja jak lamy. Standard ;p
|
Hueheheh nieźle :P
|
Filmiki są świetne! Na dodatek na tibicams :P Dziwi mnie jedna rzecz.... Co za noob wbija fraga na 7 lvlu?xD
|
Cytuj:
Nikt jeszcze lota nie napisał !!!!! o.O Az sie zdziwiłem :D |
:o :o :o NIE WIERZE!!! :o TO JEST NIE MOŻLIWE!!JESZCZE NIKT NIE NAPISAL LOOTA!! :o mam nadzieje,że już nikt nie napisze...
@topic Hhehe combo sd rox! 8o ogólnie najs ;) |
LOL film traci na wartosci jak ktos zdradzi loota -.- (jakbys nie wiedzial)
|
Cytuj:
Wszyscy dobrze o tym wiemy nie licząc tych 70% forumowiczów, noobow ktorzy łamią w kazdy możliwy sposób regulamin, także poprzez zdradzanie lootów. Zazwyczaj jest tak, ze 2/3 post to juz lot napisany, a tu zdezo O.O |
Cytuj:
każdy (prawie) noob pisze posta w ten sposób zakładając że był to Orshabaal: O WOW! E PLATE THUNDER HAMMER I TEDDY BEAR W JEDNYM OMFG!!!! więc się dziwimy że jeszcze nikt nie zdradził loota ( spox jeszcze zdradzą xD ) @topic Gratz ;d oba filmiki roxando |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeszcze Amazon Amor :D Co do filmu to dobra akcja :) a ten sposób w domku jest spoko sam chyba wypróbuje.
Pozdrawiam Michalusik |
hehe:)
Cytuj:
|
filmy widzialem wczoraj chyba ale nie dalem edita :p a teraz mi sie nudzi to pisze BiG gratzZ :] udowadniaja ze ludzka glupota serio sie nie konczy :D
|
Zajefajna akcja.
1. Szybka akcja. 2. Niezła przynenta. 3. Spoko Loot. 4. Niezły pokaz siły... 5. POLECAM TEN FILM. :evul: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |