![]() |
KROL i KROLOWA
Czy zamieszkujacy miasta Carlin i Thais Krolowa i Krol moga cos nam dac??? Czy tylko sa tak po prostu i nic nie daja???
|
Kiedy zdobędziesz 20lvl i masz Premium Account możesz u nich kupić szlachectwo. Więcej w artykule FAQ - Pacc, promocja, domki i inne pierdoły by MatKus.
|
Gdy masz pacca moga dac nam promocje (elite, royal, master, elder)
|
Zawsze mogą też Ci zjechać "trochę" hp jak się brzydko wyrazisz, dlatego nie polecam wiązek typu "F**k you" :).
|
kiedyś wypalilem do królowej textem typu: ,,suck my dick stupid fucking bitch" a jak lecialem do depo to jeszcze jakis typ mi pogonil kota :baby:
|
a z czego wala i po ile ? bo wiem ze strazniczki w bramach wala niezbyt mocno :P kto jeszcze atakuje za wulgaryzmy ?? B)
|
Jeśli powiesz brzydkie słowo do króla/królowej otrzymasz cios od strarzników który zabierze ci całe HP zostawi tylko 1 .Mój znajomyl(22 drut) został tak spekowany przez 8 lvl knighta .Walną bluzga do królowej a on go z HMM dokończył. Zdarzali się terz tacy goście którzy mówili że jest jakis quest i trzeba do królowej powiedzieć "ass your war hammer" wiadomo co się później działo. :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |