![]() |
W.B.K slawekmag vs Pan i Wladca
Mój komiks:
http://img246.imageshack.us/img246/3434/komiks2di3.png Chyba ciut przesadziłem :confused: Z tym ostatnim, jakby ktoś nie zakumał to logo firmy osram i nawiązanie do ma a a mamy cię |
Taki sobie. Lepszy niż ten ostatni, ale dalej przeciętny...
|
|
Eeee... Mhm...
Chyba jednak Sławek O.o Nie powiem Władca ;x ale to takie ;p mało śmieszne ;p |
Hahahaha On-Line :D
|
slawekmag miał lepszy... Pana i władcy jest jakby to powiedzieć niezbyt śmieszny...
|
Ogolnie to ta edycja konkursu jest malo smieszna... Slawek.
|
Razi mnie prostota obu zartów, widzialem inteligentniejsze dowcipy. A zaglosuje na Slawka tylko dlatego, ze jego komiks jest lepszy technicznie.
|
Sławek:
O matko, znowu żarty o kupie. Od razu komiksy Bryndiego sie przypominają. Wykonanie niezłe. PiW: Stary dowcip, słabo zrobione. Głos na Sławka, choć szczerze powiedziawszy znowu żaden z komiksów mi sie nie spodobał. |
Sławek! Bardzo fajny komiks! Ten PiW'a taki dziwny, nei rozumiem jego treści
głos na ciebie! |
@PiW
To już było. Nie stać Cię na własny pomysł? |
@PiW
myszka i paint rox... Z całym szacunkiem dla "dowolności techniki" ale czy nie lepiej wybrać coś co będzie jednak jakoś się prezentować? Tylko nie zasłaniaj się tym że to twoja świadoma wizja artystyczna bo popełnie rytualne kawasaki... @Slawek To nawiązanie do KitKata nawet mnie rozbawiło, ale potem niestety słabizna. (robienie kupy na WBK przejdzie tylko u Bryndiego;)) |
Pan, wykorzystałeś oklepany motyw... głos dla Sławka
|
|
slawekmag = Bryndii wannabe? =d
Mimo postępów technicznych dalej coś nie tak... 4:0 |
Boziu.. bo mnie pokopią ): . Ja niechce tu nikgoo obrazac ale Pomysl Slawka jest sciagniety wydaje mi sie troche od komiksu z poprzedniej edycji bo tam było dużo z "kupą" a PiW - panit roX ale bez przasady.
@offtopic : Piw czego dotyczyły ( i jaka forme) twoje prace gdy zglaszales sie do MTA? (chodzi mi o np. pixelarty itp) |
@up
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=92748 Nastepne komiksy bedą ołówkiem, o ile jeszcze ten konkurs bedzie :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |