![]() |
Liberty Bay
No więc niedługo kupuje pacca i chciałbym jak najwięcej dowiedzieć się o Liberty Bay, gdzie tam moge expić itp. Na forum nic takiego nie znalazlem a w mapie respa chyba jeszcze liberty bay nie ma .
|
Na liberty bay nie ma nic <> Tylko roty, carrion wormy i tarantule pod polami.
No i jeszcze jaskinia dark monkow, witchow i novice of the cult (slabe, ale rzadko, bardzo rzadko umieja przywalic 50 z takiej truccizny :P a tak to nie trafiaja) zeby isc na inne culty trzeba zagrac hymn na pianinie. A i jest jeszcze uwieziony demon ktorego odkrylem na najezdzie piratow :) Nie da sie go uwolnic :P PS. Na rotach sobie expilem druidami (3 poziom, bo 1 i 2 sa zapchane centipede'ami i tarantulami :) ) |
Dziekiale serio piratów poza najazdami nie ma??:(
|
Ja powiem co Cie czeka na Shattered Island:
-na wyspie z miastem: a) jaskinie rotow (na -2 są też tarantule, ale na -3 są max tylko roty i carrori wormy) b) kultyści (novice of cult i acolyte of cult, a pozatym są jeszcze witche, tarantule i beholdery) Na pozostałe wyspy trzeba robić questy (jak nie chce Ci się myśleć polecam tibie.org.pl albo wiki.hunted.pl) -Laguna Islands (są tu małe żabki do 20 expa, toady, tortoise a w podziemiach także tornback tortoisy i blood craby) -Terasure Island (dużo ghouli, skeletów, i nieumrałych piratów) -Goroma (2 expowskia, wulkan[fire devil, fe, dragon] i kultyście a głeboko pod wyspą Demony), są też island trolle. -Meriana (tylko osada taka) -Nargor (wyspa piratów) Co do reszty to nie wiem albo nie jestem pewien, polecam też pooglądać filmiki Cichego, mam nadzieje że Ci pomogłem. ;) |
POmogłeś i jestem wdzięczny ;)
|
Cytuj:
Do piratów można sie dostac po wykonaniu pewnego qlestu.Oprucz najazduw piratów są też najazdy quaruw. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |