Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Polski non-pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97809)

Askaral 08-10-2006 19:00

Polski non-pvp

Witam, ostatnio nabawilem sie hunta ( juz trzeciego ;/ ) a ze niemam kolegow na wysokich levelach to postanowilem sobie dla proby pograc na swiecie non-pvp.Mam wiec pytanko, na jakim ze swiatow non-pvp jest najwiecej Polakow?

morwi 08-10-2006 19:05

na każdym...

..::QRAS::.. 08-10-2006 19:13

Polaków jest jak mrówków ;/

ripper 08-10-2006 19:18

Jak trzeba być niedoświadczonym/naiwnym, żeby iść na świat gdzie jest dużo Polaków? Non pvp w dodatku.

Lord Arturs 08-10-2006 19:18

Celesta i Candia jest opanowana przez polakow, ja bym ci radzil grac na celescie po starszy swiat i malutkie ceny:P jak sie zdecydujesz to daj mi cynka w grze nick: Tashanek [celesta]

Tomcio Pall 08-10-2006 19:42

Ja polecam Harmonie.

P.S. Ja bym poszedł na świat gdzie jest NAJMNIEJ pl.

Duch Niespokojny 08-10-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1023047)
Witam, ostatnio nabawilem sie hunta ( juz trzeciego ;/ ) a ze niemam kolegow na wysokich levelach to postanowilem sobie dla proby pograc na swiecie non-pvp.Mam wiec pytanko, na jakim ze swiatow non-pvp jest najwiecej Polakow?

Mam nadzieję, że pytasz po to, żeby wiedzieć na jaki świat nie iść...
(czyli tak jak powiedział Tomcio Pall - im mniej Polaczków, tym lepiej)

gavreonien 08-10-2006 20:27

Ogolnie non pvp smierdzi .... ale jak juz masz isc na non pvp polakami - prosta odpowiedz - jaki chcesz ....

Xzonixek 08-10-2006 20:33

Idz na coś innego niż non-pvp...Najlepiej Inferna... A jak chcesz się bawić na przeludnionym serwerze, na ktorym nic nie możesz zrobić jak ci ukradna lootbaga to Candia/Celesta:)
@Down:
4k fs 1k k axe rh 35k? bohy 45k? dsm 90-100k? mpa 500k? b robe/vampirka 18k?
Wg ciebie to nie jest tanio??

Blood Romeragura 08-10-2006 20:34

Lord Arturs jeśli twierdzisz ze na Celescie są małe ceny to sie zastanów co mówisz ;/

Explorer of Hell 08-10-2006 21:34

Jak juz to jakis na ktorym jest najmniej polakow, bo zrobisz 20+ lvl pujdziesz expic i kazdy napotkany noob ktory zabierze ci lootbaga to oczywiscie bedzie polak -.-

Askaral 09-10-2006 18:21

Mnie tam rypie czy mi ktos zarypie loota czy nie bo i tak ich nierobie, z resztą na pvp moga tak samo zarąbac jak na non pvp. A z polakami se pogadam a z anglikami/brazilami nie;/ .A no i niepiszcie mi ze na kazdym worldzie jest sporo polakow bo np gralem na Antice i bylo ich okropnie malo.Dziekuje za wszystkie podpowiedzi i prosze o wiecej ;p

@Down: znam podstawowe zwroty angielskie ale żartowac po angielsku nieumiem.

De'sH 09-10-2006 18:39

Wiedzialem... kolejny polacks ktory nie zna english i sie z nikim nie dogada...

pl? plx pl!!

Onionhawk 09-10-2006 23:52

"A no i niepiszcie mi ze na kazdym worldzie jest sporo polakow bo np gralem na Antice i bylo ich okropnie malo."

a moze bylo ich duzo ale zaden nie mial odwagi sie przyznac ze polak co ? :)

Krizz 10-10-2006 08:36

- czyścimy.

Slivi 10-10-2006 10:05

A czego tu sie wstydzic. Wstydzi sie ten co ma cos na sumieniu. A ten co godnie reprezentuje Polske to nie ma sie czego wstydzic.

@temat
Co raz wiecej osob sie przenosi na non-pvp, nawet sam o tym myslalem bo w kazdej chwili mozna hunta dostac i to za byle co

Wielki Mancyz 10-10-2006 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek (Post 1023278)
Idz na coś innego niż non-pvp...Najlepiej Inferna... A jak chcesz się bawić na przeludnionym serwerze, na ktorym nic nie możesz zrobić jak ci ukradna lootbaga to Candia/Celesta:)
@Down:
4k fs 1k k axe rh 35k? bohy 45k? dsm 90-100k? mpa 500k? b robe/vampirka 18k?
Wg ciebie to nie jest tanio??

na hibernie dsm 70k -.-

@Edit: ja osobiście obcym sie niepodaje za polaka ( chyba że anglikom ) bo jak polak za mna lezie czort wie ile i sie drze PL PL ?!?! PL PLAX ?!?! FREE ITEM ?!?!?!?! albo pisze na trade czy jest ktos z Polski to żal dupe ściska ujawniam sie tylko wtedy kiedy widze że ktoś jest normalny i niepragnie "fri itanx"

mago 10-10-2006 12:27

Gram od 2,5 roku na non pvp - wczesniej pvp .
I jakos nikt mi nigdy loota nie ukradl ;P

Dla tych co pisza ze non pvp smierdzi:

Roznica miedzy pvp a non pvp jest taka ze na :
pvp - zalatwiasz sprawy glownie sila
non pvp - inteligencja

Askaral 10-10-2006 15:35

Podawajcie konkretne worldy a nie piepszycie puki co to tylko dwóch kolesi cos doradzilo -.-

Grue 10-10-2006 16:50

Celesta - Masa polakow, ceny średnio-niskie, zero miejsc do expienia, a jak juz cos znajdziesz to ktos z Wesolego Pszeczkola ci lurnie cos i You are Dead (pozdro Karoleer xD!).
Candia - Mniej ludzi, ceny wysokie, bo nowy świat, mozesz spokojnie pograć, chociaz tez troche ciezko znalesc miejsce do expa.
Menera - niewiem nie gralem, ale pewnie mniej polakow, ceny tez pewnie wysokie, lagi (serwer USA), ale za to pustki od rana na serku.

Co polecam? Niegrać w Tibie xD! A na serio to twój wybór...

Pozdrawiam
Grue

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.