![]() |
Kazu'ya Team WMV :)
W końcu udało się stworzyć filmik WMV :D
Na filmie są prawie wszystkie akcje... Film został zmontowany przez Kennego (Michalusik) Natomiast materiały dostarczone przezemnie :) link: http://rapidshare.de/files/35996774/PKparty*****.html Wielkie thx Kenny ;D Życzymy miłego oglądania :) |
nie no mi tam sie podoba od dawna czekalem na ten wmv.
|
to samo ja... sciagam i edytuje zaraz ;d
[edit]: HAHA super film ;) szkoda tylko ze muzyka ciagle ta sama i troche ekran mrygal przynajmniej u mnie ;) zakonczenie boskie ;d gratz |
movie świetnej jakości ah ten klimat ;)
pzdr przyjacielu! :) |
my video :P
Hehe ciesze się ze wam sie podoba. :P Ale musze powiedzieć ze muze miałem ograniczoną i akcje starałem się wyciągnąć z tego jak najwiecej, mam nadzieje że się udało. :)
muzyka(po kolei): 1. Soundtrack - The Rock Theme - Hans Zimmer - piękne :) 2. Prodigy - Breathe 3. Prodigy - Firestarter 4. Prodigy - Out of Space Proszę o więcej komentarzy zarówno tych pozytywnych jak i tych negatywnych. Pozdrawiam Michalusik(Kenny) |
Malo widzialem bo ciemny troche film a monitor mam brudny ;P ale klimat naprawde wiernie oddany, montaz itp. profeska, jestem pod wrazeniem :)
|
Chciałbym dodać ze popełniłem jeden błąd jak był 29 sorcerer to napisałem "Master" ;P A tak na marginesie to, to był mój pierwszy wmv :) z tego co widze to podoba się wam. ^.^
|
NIEEEEE !!!! tylko nie rapid.... PLZ na mega upload czy cos takiego....
|
Hmm... no... kocham was ^^
Ale co do wmv mam wieele zastrzeżeń... 1. Muzyka - jakieś hiphotechno, niewiadomo co to, do takich akcji najlepiej jakiś mroczny rock/metal, a nie :< 2. Wszystko tak dziwnie się trzęsie... 3. Napisałeś 20+ ms a nie 20+s :P To tyle... jeśli lubiłeś filmiki Kazu'ya, pozycja obowiązkowa ;] @Down: Nie czepiaj sie :P Literówka wywołana zbyt szybkim pisaniem. Ale chyba przyznasz, że lepiej pk się podoba gdy leci coś mocnego... |
Cytuj:
Cytuj:
Co do muzy.Nie każdy lubi kilmat rock/metal może mu sie akurat podobała muza " jakieś hiphotechno " .Tyle. Film good :D |
"rock/metal"
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Rehost plx
|
Co tu dużo mówić... Film zajebisty. Gz XD
|
no no super filmik 10/10 :D
|
:)
Filmik udany:) nawet sie zalapelem na pare akcji :P szkoda ze moj net nie jest w stanie mi zapenic grania... muza mi sie podobala i ogolnie wszytko. Jedna mala usterka to ten trzesacy sie ekran ale tylko to :P
@suchol Haha pawelek zrobil konto zeby dac komenta :p |
no widzisz, spodobal mi sie na tyle zeby napisac ;)
|
Cytuj:
|
Rehost plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |