Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   PACC co 3 dni i trochę linków! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97856)

bosal 08-10-2006 23:43

PACC co 3 dni i trochę linków!

Mamy dla Was garstkę informacji o serwisach zrealizowanych dzięki Tibia.pl, oraz konkursie SMS.

sms.tibia.pl – PACC co 3 dni! To niemożliwe, a jednak! Czas start! Od teraz za 3 dni osoba, która w przeciągu tych 3 dni wyśle najwięcej SMS dostanie PACC na 90 dni. Ci którzy nie wygrali, nadal biorą udział w głównym losowaniu. Od razu po losowaniu licznik zaczyna bić na nowo. Od przyszłego tygodnia wprowadzimy opłacanie wygranych PACC w przeciągu 24 godzin od zakończenia konkursu. Umożliwi nam to umowa podpisana z CipSoftem. Wszystkie informacje o 3 dniowych konkursach znajdziecie na sms.tibia.pl w dziale zwycięzcy oraz aktualności. Zapraszamy do gry!

mTibia.pl – Udostępniliśmy 1500 darmowych kont mailowych. Zapraszamy do zakładania!

Foteka.pl – wreszcie jest i działa! Serwis w wersji 1.0, można dodawać łatwo fotki i wrzucać je na forum. Niedługo wersja 2.0 gdzie zostanie dużo ulepszone. Ale już teraz w takiej formie jest to bardzo przydatna strona. Poradnik dot. użytkowania znajdziecie tutaj.

Pokolenie.eu – otworzyliśmy nowe forum, dla ludzi pragnących prowadzić interesujące dyskusje. Dyskusje o wszystkim (nie mylić ze śmietnikiem), ale konkretne!

Directlink.pl – serwis pozycjonujący, łatwo można wypozycjonować swoje strony. Obecnie w fazie ostatecznych testów, do których serdecznie zapraszamy! Płatna opcja, dostępna w najbliższym czasie.

TibiaPL.Com – już niedługo zaskoczymy Was nowościami!

Olorion. 08-10-2006 23:51

jak mozna wylosowac osobe ktora wyslala najwiecej smsow?

bosal 08-10-2006 23:53

źle napisałem :) zaraz poprawie, co 3 dni wygrywa osoba, ktora w ciagu tych 3 dni wyslala najwiecej

Mattx 09-10-2006 07:58

A co sie dzieje z mailami? Probuje zalozyc konto i pisze zebym albo podal haslo, albo nazwisko, a wszystkie pola wypelnilem dobrze...

Kusnier 09-10-2006 08:19

No no, widze ze cos sie dzieje :)

Moze napiszecie wiecej o tej umowie z CipSoftem bo nie zabardzo zrozumialem :D

a.X.e 09-10-2006 08:35

I tak znając moje szczęście to nie wygram PACCA :P

slawekmag 09-10-2006 12:46

Powiem tyle:

WOW

@edit

Muahahaha moje user ID na tym forum to... 29!

filczyk 09-10-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez a.X.e (Post 1023766)
I tak znając moje szczęście to nie wygram PACCA :P

Ostatnio straciłem sporo, 20 SMSów i nic nie wygrałem :) teraz wysyłam po jednym no może się skusze jak PACCe są co 3 dni :)

Works__1985 09-10-2006 14:11

Niewiem dlaczego ale cały czas mi pisze że niby złą nazwe użytkownika wprowadziłem a niewprowadzam żadnych znaków które mogły by powodować to plx help :P

Antliq 09-10-2006 14:47

Hasło

Jak mozna uzyskać Hasło tymczasowe?

Filip Pows 09-10-2006 15:17

??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985 (Post 1023891)
Niewiem dlaczego ale cały czas mi pisze że niby złą nazwe użytkownika wprowadziłem a niewprowadzam żadnych znaków które mogły by powodować to plx help :P

U mnie to samo!
O co chodzi?

-=DanieL=- 09-10-2006 15:20

Fajno, tibia.pl się rozwija niedługo zmonopolizuje świat tak jak Windows( Nie chcę się chwalić ale gdyby nie ja to ta strona nic by nie osiągneła xd).

Guest 1900 09-10-2006 15:29

zła nazwa użytkownika !!! jak zrobic poprawna ? boze ludzie napisz ktos -.- ... jak pisze sam nick to lipa np. Kowalski tak samo jak [email protected] o co chodzi ?:/
@EDIT
mam juz jak robic LOgin piszemy z malej liter "kowalski" a nie "Kowalski" a haslo to tylko jak jakies przekleństwo wpisalem to pasowalo :? tak jak kolega nizej napisal ... takze zakladajcie konta bo zosatlo jakos ~1100 :)

Ilus Thor 09-10-2006 15:34

ja też się ostro wnerwiłem. Zrobiłem nazwę użytkownika "ojapier*ole", hasło "j*b1sie" i przyjęło. Hasło musi być z cyframi a nick... musi być bluzgiem? Próbowałem Ilus, próbowałem Thor, swoje imię, przezwisko i wszystko nie działało. Naprawdzie to lepiej ;p.

Shinjix 09-10-2006 15:40

A wy narzekacie tylko, ze tibia.pl nic nie robi ;)

Pirus 09-10-2006 15:59

idi*ci

gratuluje inteligencji... OD KIEDY MAILE PISZE SIE Z DUŻEJ LITERY ???

Gromexorek 09-10-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix (Post 1024004)
A wy narzekacie tylko, ze tibia.pl nic nie robi ;)

Bo w zasadzie tak jest... ;)

@ topic:

Ekonomicznie rzecz biorąc:
W zasadzie co do pacca, to wam się zwróci z nawiązką, jak np. 90 osób wyśle po jednym smsie, a założe się, że będzie tych smsów więcej, to wam się zwraca ileś-set procent.

Nie-ekonomicznie:
Już założyłem konto na mTibia :>

Guest 1900 09-10-2006 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pirus (Post 1024045)
gratuluje inteligencji... OD KIEDY MAILE PISZE SIE Z DUŻEJ LITERY ???

Czy ty masz nie dowład lewej pókuli mózgu ? co do twojej wypowiedzi jak ktos jest uprzejmy to napisze tego e-maila z duzej litery ale to juz zalezy od twojego wychowania i kultury ... ja zawsze zaczynam pisac z duzej litery i nie wiem co twoja wypowiedz ma wspolnego z cala reszta ... /nie krzycz na mnie/

slawekmag 09-10-2006 16:32

OOOO Na nowym forum zamiast notek są REPUTY:p + lciznik postów:D

Celoz 09-10-2006 17:10

co do mTibia.pl - wymyślam i wpisuje hasło i mi wyskakuje "proszę podać hasło"
zróbcie z tym coś!

@edit: wreszcie sie pokapowałem, że to muszą być cyfry :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25.