![]() |
Jak na edron dojsc do cyklopow??
A wiec pytanie tak jak w temacie nie moge znalesc na forum.I czy dam tam rade expic knightem na 28 lvl ze skliami 68/65 z fire axem,vamp shieldem albo dragon lance ?? Bylbym wdzieczny za ssy...
|
Mysle ze "cyclopolis" to na razie bedzie zbyt duze waste na skilach 82/79 najtem na 66 lvl dostawałem baty od dwarfa guarda ktore takze tam wystepuja w otoczeniu dwarf soldierow,na 1 poziomie sa takze elfy&mino,scorpiony a na nizszych poziomach fe,dragi i behe.Ogolnie waste przyskiluj 80/80 lub chociaz 75/75 zrob jakis qs lub nazbieraj loota z mino,kup za to 2-3bp uh i idz tam na totalne waste,exp bedzie niezly ;]
|
To na czym radzisz mi expic :) W thais na cycach radze sobie bardzo dobrze bez waste :0 a wiec inne miejsce z cycami pls :)
|
Uważam że cyce są nienajlepsze dla knighta ,szczególnie z PAcc gdyż ma on wiele ciekawszych miejsc do expienia np.
1)Scaraby -2 (loot:średni,zazwyczaj zwraca się za uhy) 2)Tiquanda -powierzchnia (loot:cienki ,ale nie ma zbyt dużego waste) 3)Żółwiki(loot:raczej dobry) 4) Tomby (-2 loot:jeśli robisz lootbagi to z pewnością się zwróci) Ps Wbij najpierw skille po 70 :) |
Cytuj:
2) Mega sux exp 3) No fantastyczny loot jest z żólwi a exp jeszcze lepszy -.- 4) tu sie zgadzam |
Cytuj:
Cytuj:
Zapomniałem dodać że bardzo dobre do expienia są dworci (loot :Bardzo dobry Exp :Średni + ;)) |
Cytuj:
|
Ale ja sie pytam o cyklopy :).Scaraby nie sa zle ale nudne.. :) i zostawiaja poison fieldy...
|
Cytuj:
Ps. Może elfy ? |
A bo ja wiem na scarabach 0 starty uh tylko czasem manasy.. uzywam cyce to latwizna ... jak dla mnie 0 uh tak samo .. :) Szkoda ze nikt nic nie pisze....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |