![]() |
Zarejestruj swoje konto!
CipSoft pragnie jeszcze raz przypomnieć wszystkim graczom o rejestracji swoich kont. Bardzo istotne jest, aby podane tam informacje były prawdziwe. Proszę pamiętać, iż dane wprowadzone podczas rejestracji, z wyjątkiem daty urodzin i płci, będą wydrukowane na kopercie, która zostanie wysłana w przypadku prośby o otrzymanie nowego recovery keya. W związku z tym nie byłoby dobrze, gdyby została ona zaadresowana do "Gandalf the super mage".
Nie należy również zamawiać listów w przypadku, gdy wprowadzone tam dane nie są Twoje lub są nieprawdziwe, ponieważ oczywiście nie dotrą one do Ciebie. Ponad to, jeżeli zmieniłeś swoje dane, będziesz musiał poczekać 30 dni, a następnie zatwierdzić je. Jesli wyślesz zapytanie o nowy recovery key przed zatwierdzeniem ich, list zostanie wysłany na stary adres. Jeśli przywiązujesz wagę do bezpieczeństwa Twojego konta, zarejestruj je już dziś - tylko upewnij się, że podane dane są poprawne! Wszystkie niezbędne informacje na temat rejestracji konta można znaleźć tu, natomiast poradnik dotyczący zamawiania nowego recovery keya znajduje się tutaj. |
Najwyższy czas zarejestrować konta... Tyle cipsoft o tym trąbi...
BTW dziękujemy Rothes za dobre i szybkie przetłumaczenie :) |
Są jakiekolwiek możliwości zmiany całych danych? Powód kolega został shackowany i hacker spersonalizował konto na siebie (wiem jego błąd i głupota), ale czy są jakieś szanse?
|
No, no, tak niedługo moderatorem, ale się nie boi i newsy pisze. Chyba jako pierwszy z nowych;)
|
spoko B) co to wielkiego zarejestrować sie ?? jak ktos nie umie to zarejstruje komus tylko niech da pasyy <joke> :D
|
@up
Chodzi o personalizacje konta a nie o jego stworzenie. |
Ja juz dawno zarejesterowałem konto i nie mam zanych problemów :p
|
nio,wszytko dla bezpieczenstwa panowie ;)
|
lol
Cytuj:
|
Kiedy im się znudzi trabienie o tym? Jak ktoś nie zrobi to trudno, jego strata.
PS Co strona to reklama wyskakuje, jest coraz lepiej, ale odstawiacie komerchę... |
[quote=Quezacoatl;1025719]Kiedy im się znudzi trabienie o tym? Jak ktoś nie zrobi to trudno, jego strata.
no właśnie...każdy robi to dla siebie...chyba że wykorzystują to do innych celów i na tym korzystają... ;/ :( |
Chyba już każdy wie o spersonalizowaniu może pomijając odważnych użytkowników Avast!'a, (hhaeheuahae xdd) którzy nie lękają się żadnego virusa!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kykarea Shaithoz
Cytuj:
jesli twój kolega ma haslo do swojego emaila to poprostu wez account lost i tyle;) @Edit siostra sie dorwala do konta bo zapomnaielm sie wylogowac -.- |
Sugestia
Uczciwi i prawdziwi gracze rejestrują swoje konta. ;)
|
Cytuj:
|
Zarejstrowane! ;)
|
a ja spersonalizowałem konto ale moje imie to :nie podam nazwisko: nie podam
adres:nie podam itp. |
A jak zapodziejesz Keya i kompa Ci shakują to wyślą Ci pocztą kod na nie podam :P ?
|
Cytuj:
Dokładnie ! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |