![]() |
Problem mam... (edit)
Dziś zrobiłem formata,wgrałem win XP,sterowniki,direct x itd...
odpalam tibie a tu obraz mam jakiś taki mały (okno gry) a okno chata ma chyba z 10 linijek i niemoge tego okna gry nijak zwiększyć (:() pozatym w ustawieniach grawiki /advenced/ mam nieaktywne "show light effects" (niemoge zaznaczyć ani odznaczyć) i przez to chyba mam takie kwadraty różnej jasności zamiast płynnego przejścia z koloru w kolor. (w zaciemnionych miejscach na kwadratach są też takie siatki jakby z kropek) Prosze pomocy!!.. nieda sie grać :/ Kiedyś był chyba taki temat ale nie moge go znaleźć :( Pozostał już tylko pierwszy problem,co do drógiego to już info znalazłem... wygląda to tak: http://djiks.webpark.pl/badscren.jpg i nie moge zwiększyć okna gry |
hmmmm moge ci pomoc tylko w tym pierwszym... mianowicie, nad oknem czata masz taka linie nie ? ;) :p to wez prawym przyciskiem na nia najedz i se ureguluj wielkosc w dol albo w gore i voila :D na to drugie pytanie to nie wiem :confused:
+ jak pomogłem :P LOl |
Cytuj:
da sie tylko zmniejszyć... mam ustawione na maxa a i tak przed formatem mogłem powiększyć chyba z 2 razy jeszcze |
przed chwilą ściągałem sterowniki z orginalnej strony producenta mojej karty więc napewno są dobre i aktualne,próbowałem je też reinstalować
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |