![]() |
28 Knight Dead
Witam,z kolega poszlismy ubic 28 knighta bo mamy od niego "hunta" i od jego siostry 54 Elder Druid sami zobaczcie co sie dzialo...
http://rapidshare.de/files/36301138/pka.rec |
Gratz, jak na low-leveli świetnie sobie poradziliście :P
|
Bo to juz bylo opracowane...on zawsze tamtedy ucieka , nawet gdyby go 10 lvl bil to i tak by uciekl :P my juz jak widac bylo na filmie bylisy przygotowani ale nie wysmielismy ze on bez zadnych uhow/ihow chodzi ;D
|
19:21 Toksyczna Dziewczyna [19]: pujde po parcela
19:21 Toksyczna Dziewczyna [19]: zniknol 19:21 Elwoja Auger [19]: loota 19:21 Elwoja Auger [19]: pod drzewo Ach te noob pk z boska ortografia... ;p.Kocham to. Filmik fajny, skleili trapa ziomek nie miaj szans :D. Loot..... :P |
@Up noob pk mowisz?przypatrz sie na filmie kto tu jest noob .
a ortografia to ze zrobilem kilka bledow to nie swiadczy o tym ze jestem noobem . |
@Up
Nie powiedzialem, ze jestes noobem dlatego, ze jestes analfabetom. A zebys sie nie obrazal to poprawie sie : Fajne pk LOW LVLI |
To ja jestem tym "ziomkiem". Miałem 3 uhy bo nie miałem kasy. Padłem bo Elwoja wyzywał tego 54 eldera i miał za to hunta, i od razu mi zaczął wjeżdżać. On jest psychiczny. Podnieca sie że 19 lvle trapnęły 28 knighta.
"bo mamy od niego "hunta" i od jego siostry 54 Elder Druid" "Hunta", hunta to oni mają, tylko ten frajer na calmere się przeniósł. I nie macie się z czego śmiać że padłem, każdy by padł w takiej sytuacji. |
ale tak bez uhow?...
|
Toksyczna nie podniecaj sie tak ze ubiliscie 28 knight ja cie uwalilem 11 druidem pamietasz Neom Rogan hahaahahahah wiec sie nie ciesz bo sama lepsza nie jestes !! B)
|
Wiesz kupiles z allegro 80 k i co kasy na uhy nie masz?siostra ci wyrabala?hehe jak podalem linka twojej siostrze to odrazu zareagowales .
Nastepnym razem sie zabezpiecz w uhy zeby nie miec nastepnej takiej sytuacji ^^. @Edit: Myslisz ze ja wiekszych lvli nie ubilem tylko takiego nooba jak ciebie?Tibia to tylko gra nie mozesz tego brac do serca.... Pozdrawiam Loozaq_xD |
Cytuj:
|
Lol. Jakie 80k? Jeszcze nie wydałem żadnej złotówki na tibie. Jedynie mam zamiar na pacca. I mojej siostry sie nie czepiaj. Czepiasz sie jej bo jej wjeżdżałeś i za to hunta miałeś. Tak co do tego oskarżenia o 80k, Tobie nic nie dał ten sharing account? I dużo kasy dostałeś za sprzedanie tej Elwoi?
|
Ale noob. Solo bym go zajebal sorcem na 6 lvlu (z 15 mlvl). Pare sdekow i kolegi nie ma. N/C
|
Cytuj:
|
@mastercomputer Sam pokazywales twoje itemki : g arm vamp shield i jakies tam pierdoly wiec nie mow ze nie masz kasy , taki noob jak ty ktory nie nosi uhów moze sie spodziewac takiej sytuacji.
Ps.Smsy to sobie w dupe wsadz ^^ |
Nie wierzysz w smsy? To jeszcze niedorozwoju zobaczysz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |