Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Redoran (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98114)

Hypex 11-10-2006 14:16

Redoran

witam chcę pszectawić grę redoran
Jest dużo ras :
- Człowiek
- Elf
- Hobbit
- Jaszczuroczłek
- Ork nudna rasa
- Tryton (niegrałem)
- Tauren (dobry dla niego to drut)
- Mistyk
- Golem
- Gnom
- Trol
- Ent
- Balrog
- Nieumarły
- Centaur
- Krasnolud
- Wampir
- Driada
- Wilkołak
klasy:
- Wojownik
- Mag
- Rzemieślnik
- Barbarzyńca
- Złodziej
- Paladyn taka średnia :/
- Druid (polifioria rlz )
Link :
redoran.net
Zapraszam !
Opis:Królestwo Elfów było blisko gór kaz'dar niedaleko krasnoludów, krasnoludzi chodzili często na polowania na czarne niedźwiedzie i dziki chociaż też były Wilki były ciężkie czasy bo orki,taureny i trolle rabowali ich co każdego dnia jednak krasnoludy wezwały natychmiastową rade pszez to ludzie,gnomy,elfy i ciemne elfy były też, dzieci krasnoludów były pszeniesione do elfów lub i też do ludzi...
historię dokończe potem

Capality 11-10-2006 14:19

Fajna giera, ale po 1 miechu grania sie juz nudzi gralem kazdym i kazda profesja alle najfaniejsi sa stolarze i elficcy wojownicy

Lasooch 11-10-2006 14:31

Nie grałem, ale sądząc po tym krótkim opisie - przerost formy nad treścią.

Hypex 11-10-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1026565)
Nie grałem, ale sądząc po tym krótkim opisie - przerost formy nad treścią.

... warto ale ja nie osiągnełem nawet 20 poziomu -.-;( :D

Rinnaroc 11-10-2006 15:25

Jakbyś zapodał jakieś screeny byłoby dobrze, bo na stronce nic nie ma :(

Avager 11-10-2006 15:34

up:
Bo jestes za glupi, by dojsc do tego, ze to Vallshitostwo (taki tandetny silnik do gier VIA WWW).

Topic:
Vallshitostwo... .

Hypex 11-10-2006 16:08

zagraj...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager (Post 1026653)
up:
Bo jestes za glupi, by dojsc do tego, ze to Vallshitostwo (taki tandetny silnik do gier VIA WWW).

Topic:
Vallshitostwo... .

O i pan Avager pełne uznanie :)
zagraj w to avager plz bo to tekstówka ale fajna:)

Avager 11-10-2006 16:42

tia...taka jak 20056 innych polskich produkcji w vallharce ...

Wez przestan -.-
Zrob od 0 silnik a nie sciagasz nedzne mody, albo dodajesz rasy (co mozna zrobic w 5 minut nawet nie znajac kodu php - wystarczy skopiowac procedure rasy a nastepnie dodac pare wlasnych ... bardzo trudne, podobnie z bostwami jest i innymi gowienkami ... )

Pogadamy jak zrobisz wlasna tekstowke...a nie nudne vall...
Bo ani to ciekawe ani zaskakujace.

Racon 11-10-2006 16:58

"© 2004 Vallheru Team based on Gamers-Fusion 2.5" I wszystko jasne.

PinGOnE 11-10-2006 17:15

nie to zebym japał ale po wpisaniu twojego linka "redoran.net" na kompa chce sie sciagnac jakies scierwo .... dziwne ze zarowno norton 2006 jak i nod32 dziwnie reaguja na ten plik .....

Hypex 11-10-2006 21:39

polecam druta noobie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinnaroc (Post 1026639)
Jakbyś zapodał jakieś screeny byłoby dobrze, bo na stronce nic nie ma :(

to gra na vallheru zagraj se -.-

Ciacho 11-10-2006 22:32

Avager wejdz w grudniu kiedy zostanie wydany calkowicie nowy silnik pisany od zera, a moze najpierw wejdz i sprawdz czy to tylko jest bele jak zedytowany silnik z vall a potem oceniaj ? pozdrawiam

Hypex 12-10-2006 06:43

Ciacho lubie ciacha :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho (Post 1027454)
Avager wejdz w grudniu kiedy zostanie wydany calkowicie nowy silnik pisany od zera, a moze najpierw wejdz i sprawdz czy to tylko jest bele jak zedytowany silnik z vall a potem oceniaj ? pozdrawiam

Tak trzymać!
ciekawe jakie rasy i klasy dodadzą jak sądzicie?;)

Ciacho 12-10-2006 16:53

klas bedzie duzo a rasy ktore sa malo urzywana zostana wyrzucone. Dowiesz sie wszytskiego w grudniu ;P

Max121 12-10-2006 16:56

Albo mi się wydaje, albo taki temat rzeczywiście był :P. Gówno... Na silniku Val... Szybko się nudzi...

Hypex 12-10-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Max121 (Post 1028050)
Albo mi się wydaje, albo taki temat rzeczywiście był :P. Gówno... Na silniku Val... Szybko się nudzi...

to nie zwykły vall to więcej niż val tol Konruch taka świnia z afryki !
dużo ras i klas

Ciacho 12-10-2006 17:25

Max fakt na silniku Vall i sie szybko nudzi to racje trzeba przyznac no ale to mnie jakos bardziej wciaglo niz inne gry na Vall , ale tak jak mowie silnik jest pisany od 0 i w grudniu ma wyjsc a wtedy do bedzie calkiem inna gra :)

Hypex 12-10-2006 18:19

jakie rasy ?!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho (Post 1028082)
Max fakt na silniku Vall i sie szybko nudzi to racje trzeba przyznac no ale to mnie jakos bardziej wciaglo niz inne gry na Vall , ale tak jak mowie silnik jest pisany od 0 i w grudniu ma wyjsc a wtedy do bedzie calkiem inna gra :)

ej jak myślisz jakie rasy i klasy dodadzą?
@avager
To jest 20 k vallhuwek nie wiedziałęm
ale najpierw sie zamknijmy i zbierajcie kasy dla mnie w runescape na membersa

Alchoty 12-10-2006 18:57

A mi tam sie podoba to :P I Gram w to od dawna... Mam 19 lvl kowala :D

Avager 12-10-2006 19:10

up up:

A-V-A-G-E-R

No ale coz mozna sie spodziewac od Fana Vallheru i Runescape'a d-.-b

Wiec po pierwsze,
Sluchaj gralem w ~7 gier na silniku Vall'a... I powiedziec moge, ZE PRAWIE WOGOLE SIE NIE ROZNILY ...
Mody...Mody...Mody...
Te mody prawie nic nie dodaja, Ktos mysli ze wgral do "swojego" Vall'a 1 procedure... i mysli ze gra jest lepsza bo ma MODA ! WoW...
Po pierwsze, niech ten mod zupelnie zmieni gre,
Po drugie, niech zupelnie zmieni PIERWSZA STRONE ! A nie wszystkie (95%+) Vall'e maja taka sama strone (Interface), Zupelna inna grywalnosc (nie chodzi mi o "uczuciu"/odczuciu ... jak kto woli), zmienia te cholerne nedzne walki z potworkami... (To tak samo jak w zyciu, tak ? Jestem w wojsku, jestem na srodku pola bitwy, ja vs. Armia wroga, oni wszyscy stoja w szeregu... Szeregowcy w jednym rzedzie, Oficerowie w osobnym, Czlogi w osobnym, Helikoptery w powietrzy w takze w formacji Linii, itp itd... I sobie wybieram z kim chce walczyc, i on wychodzi z szeregu i go atakuje...BAAAAAARDZO FAJNE), niech wkoncu dadza losowe atakowanie... nie wiesz na co trafisz... chodzisz w miejscach wg. Ciebie odpowiednich ... a nie... wszystko jak w Menu restauracji, ze masz jak na tacy wszysciutko.

Kolejne, Ekwipunek...
Statystyki... (Jakos mi nie pasuja... te zryte dodawanie "STR, Dex, Int - skroty angielskie jak by co" i inne bzdetne statsy...), poprostu tak ... im wiecej uzywasz jednej statystyki to ona rosnie, w walce...itp a nie sobie dodajesz pkt... Co to ? Sterydy i implanty ? .

No dobra nie chce mi sie wiecej pisac...
Vall jest najgorszym silnikiem ("gotowym") jaki kiedykolwiek wiedzialem ! Jest potwornie monotonny, Potwornie banalny i ogolnodostepny przez co tandetny i zbyt uniwersalny (az nie chce wchodzic w rozne topiki o grac via www...bo zapewne tam jest VALLshit...).

Proste, Bye Bye.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.