![]() |
Korea Północna
Mają atom... To koniec? Mamy sie bać czy nie... ? Piszcie swoje opinie..
|
O nieee...
A my mamy dziwnego ministra edukacji "To koniec? Mamy sie bać czy nie...? Według mnie to kolejny post w którym chodzi o jak największą liczbę postów |
A może byś napisał, gdzie są informację o tym, że mają i po co mają atakować takie malutkie<chodzi tu bardziej o malutkie pod względem technologii i pieniędzy itp, itd> państewko.
|
Czuje sie tak samo bezpieczny jak przed probami atomowymi.
|
Korea postawiła ultimatum. Albo zdejmą sankcję albo wojna.
|
Cytuj:
~~~~~~f |
Myślą, że jak mają bombę to są mastah ;)
|
No to co ze maja? Wiele krajow ja ma, Korea Pln jak narazie moze wyprodukowac zaledwie kilka bombek i nie sadze, ze jest w stanie zagrozic Chinom czy Rosji.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mówcie co chcecie. Ja się boję o losy świata. Aczkolwiek parę dni temu bałem się tak samo jak i dziś... Z każdym kolejnym państwem posiadającym broń atomową nasze szanse na dożycie emerytury (której pewnie nie będzie, bo państwo zbankrutuje i nie będzie komu jej nam wypłacić) maleją. |
Cytuj:
Cytuj:
@down No raczej glownie niewinnych. I to powod dla ktorego Korea Pln nie uzyje atomu do celow innych niz karta przetargowa. |
Cytuj:
Swoją drogą, kojarzy ktoś coś z I wś? Ci napadli na Serbię, Rosja pomogła, tym pomogły Austro-Węgry, tamtym GB i Francja, parę dni i cała Europa w wojnie. Zmierzam do tego, że idioci'n'fanatycy siedzą nie tylko w Korei. |
Trzeba coś zrobić z tymi Koreańczykami, bo widzę, że w głowach im się poprzewracało i mają o sobie nieco za wyskie mniemanie. Żadnej wojny, ani nawet pojedyńczych ataków w najbliższej przyszłości nie będzie, nie liczać trawjących już latami konfliktów.
|
Szczerze? To czy umre dzisiaj czy za 20 lat na dzień dzisiejszy mi zwisa. Wiem, jestem szczeniak, nie poznałem życia etc.
Ale póki co- żyję chwilą |
Cytuj:
|
Spokojnie - to tylko straszak. Przywódcy Koeri nie są aż tak głupi, by narażać siebie i swoje państwo na oczywistą zagładę. Wuj Sam patrzy...
|
Cytuj:
|
No i co z tego? W dobie, gdy USA leci po wszystkich i wojuję "w imię demokracji" to się im nie dziwię, że szukają straszaka na amerykanów...
Mam tylko nadzieje, że nie będą na tyle głupi, by samemu rozpoczynać jakiś atak, |
IMO nawet jeśli mają atamówke to będą bali sie jej użyć. W wojnie na taką broń nie ma zwycięzców- i Koreańczycy chyba o tym wiedzą.
|
osobiscie bardziej obawaim sie psychola ktory wejdzie do autobusu i sie wysadzi podpierajac sie ideologią
natomiast pojawienie sie 8 państwa z bronią atomowa nie jest dobre swoja droga... lodowce topnieją, z warstwa ozonu coraz gorzej, coraz czesciej chorujemy na raka ale zato robimy sobie kolejne porby atomowe....głupszego gatunki na tej planecie nie ma.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |