![]() |
Co robicie gdy.......
W jaki sposób spędzacie wolny czas w tibi ?? Np jak napełnia wam się mama lub nie macie porostu co robić a nie chce wam się na hunta iść . Ja na s kumplami sprowadzam do ab pod dpeo jak najwięcej potworków czasami nwet chce nam się iść po amazonki i valkirje podrodzę po orki i elfy a na końcu obok poczty ropujemy raty :d następnie uciekamy do dp a ludzie się bawią z tym całym gnojem :D (ta zabawa jest dobra jak jest się w 5 osób mnie się nie opłaca :D (Amazonki i valkirje wala na odległość radżę ih przygotować :D
|
;d
hmm... nie wiem po co robisz ten temat ale niech będzie ;p.
Ja jak sie nudze to robie battle arene i jazdaa ;) albo ide pozabijać pk.... ...to tyle ;D pozdro all. |
Czyli innym slowem lurujesz potworki , co jest łamaniem tibia rules.(W co sie bawicie jak wam sie nudzi bo ja ide czasem powybijać okna w samochodach policyjnych,albo poniszczyc ławki w parku).
@on-topic Bawie sie w duele (troche szkoda UH) , albo ide poblokowac potworki slabszym kolegom. |
Kiedy pisze ta wiadomos gram w tibie i czekam na mne. Jednoczesnie rozmawiem z kumplami z gildi i z prawdziwymi znajomymi przez gg.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |