![]() |
Zbieramy kase !!
Witam
Mam dla was małom zabawe :) <nie moja sciagłem z innej strony o tibi.xx :) zasady sa dosc proste (chociaz patrzac na uzytkownikow moze i nie.. niewazne) wchodzimy na link http://www.pajacyk.pl klikamy na brzuszek pajacyka, 5gr leci nastepnie wchodzimy na http://www.polskieserce.pl klikamy na piecio groszowke - 5gr jakby ktos byl malo spostrzegawczy daje nam to lacznie 10 gr dopisujemy swoje 10 gr do ogolnej sumy w temacie. pierwsza osoba 10gr, druga 20 itd... zobaczymy ile tibia pl uzbiera o: prosilbym tylko bez spamu psujacego cala 'zabawe'.. i potem porówanmy wyniki 8o @ Topic 10gr :cup: |
20 gr ;p ...........
|
30! Genialna inicjatywa!
|
Dzisus... czytam własnie "Świętoszka" Moliera i genialnie mi pasujesz do tej powieści... Czy to ważne ile uzbieramy?! Ważne, że ktoś klika i tyle! Ty byś za to się obnosił tym "Patrzcie luda! Uzbierałem kolejne 10gr! I'm the miłościwy masta i w ogóle!" -.-''
|
A tak się zapytam...Z kąd dostają tą kase?? Jak klikasz to kto im daje te 5 gr??
|
Cytuj:
@Wieszok Tak, ale to jest zabawa, popularna na wielu forach. |
kasa z reklam, im wiecej klikniec tym wieksza ogladalnosc;]
|
40gr
<lymyt dżeszęczu znakófffff> |
50 gr
................................... |
60 gr! :) <10 znaków>
|
70gp ;] ;p;p;p
|
80 groszy.
Dajesz, dajesz milion złotych. |
90 gr i po po chuaj dziesicec znakow???
|
1 zl ;) ! (10 znakow)
|
dawać ziomy to nic nie kosztuje
NNNNNie płacicie więc klikajcie i prosze was nie piszcie bez kliknięć nie oszukujecie tych dziecie i nas tylko sami siebie a teraz czas na troche smiechu ale poczekam az ktos napisal to ja napisze zeby nei bylo double post [WIKI]80 gr!!!! jupi jutro tez klikam niech sponsorzy trzepą kasę na biedne dzieci[/WIKI] o kurka ja pislaem posta to napisaliscie cos innego wiec 1zl 10 gr hauuaa |
1,10, jedziem do miliona !!
|
1,20 zl lalalala
|
1,30 zl, milion czeka
|
1.40 :) <10 znaków>
|
Done 1,50 zł...............
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |