Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Lenrock 11-10-2006 20:35

Wydarzenia z Berylii

Piszcie tu wszystko co związane z Berylią. Zapewne główna dyskusja będzie na temat wojny Knighthood VS Lifestyle. Mam nadzieję, że temat sie rozwinie.

Wine_Capone 12-10-2006 12:26

Hmm

Co tu duzo gadac :| przegralismy wojne w momencie gdy Excail i jego "banda" dolaczyli do Knighthood. Smutne ale prawdziwe.
Wiekszosc z nas poszla na Elysie inni na Galane a jeszcze inni zaplacili za wolnosc. Ostatnie rozwiazanie bylo najglupszym z mozliwych, musialbym nieznac KH. Pare tygodni i wszyscy popadaja co byli w ls. Do tego oczywiscie postawa Knightsola - rasisty.
W kazdym razie powodzenia dla wszystkich, ktorzy jesczze tam graja :)

Rev'ico 12-10-2006 14:08

hmm w wojnie obecnie jest krucho dla nas mozna powiedziec ze juz odpuscilismy sobie :P , ale cóż kiedys przyjdzie dla kh tzw " dzien zaplaty:evul: " xD i jeszcze na beryli napewno niejeden raz bedzie o nas glosno :)
pozatym niedawno wszyscy pisali " ls backspabbers , Pa , " etc itp... a praktycznie jestem pewien ze jak kh poczuje sie pewniej zacznie sie to co dawniej i wszyscy beda plakac i prosic " COMEBACK PLZ " :D :D
ale to tylko moje przeczucia nic pozatym

pozdro

evul el Rev:evul: :evul: :evul:

notop 12-10-2006 15:32

hehe a pamietam jak sie ze mna ktos klucil w poprzednim temacie ze KH niema szans,rok temu juz mowilem ze przegracie i i tak wylecicie z serwa ..
no coz wtedy mi nikt neiwierzyl:D

KuSiAjAcA 12-10-2006 16:01

W końcu nie ma się co dziwić jak się mierzy z graczami ze stażem z przed 2001r.

Rev'ico 12-10-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KuSiAjAcA (Post 1027968)
W końcu nie ma się co dziwić jak się mierzy z graczami ze stażem z przed 2001r.

oczywiscie ciezko jest walczyc skill vs bot

OFFTOPIC , niedawno wyszla nowa opcja heal bomb w blackd ... ahuehuahe polega to na leczeniu sowich , tylko jescze niewiadomo mi jak xD , teraz kh bedzie jescze fajniej 8o 8o 8o

Lenrock 12-10-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1028279)
oczywiscie ciezko jest walczyc skill vs bot

OFFTOPIC , niedawno wyszla nowa opcja heal bomb w blackd ... ahuehuahe polega to na leczeniu sowich , tylko jescze niewiadomo mi jak xD , teraz kh bedzie jescze fajniej 8o 8o 8o

heal bomb ;s napisz jak cos bedziesz wiedzial

Name: Korobskura
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 133
World: Berylia
Residence: Thais
House: Wood Avenue 4 (Edron) is paid until Oct 26 2006
Guild membership: Slayer of the Knighthood
Last login: Oct 12 2006, 12:53:38 CEST

Rev'ico 12-10-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1028285)
heal bomb ;s napisz jak cos bedziesz wiedzial

Name: Korobskura
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 133
World: Berylia
Residence: Thais
House: Wood Avenue 4 (Edron) is paid until Oct 26 2006
Guild membership: Slayer of the Knighthood
Last login: Oct 12 2006, 12:53:38 CEST

Ok , jak cos bede widzial wiecej to wyjasnie :D , a co do koroba to latwo pg skoro ma sie tyle hajsu co oni ( oni bo ks i korob to rl bracia :P ) a z kąd maja hajs ? Porste z hacków np sov od denzza i inne rary , itemy od ango von valour , od melizie , i od wielu wielu innych :)

Lenrock 12-10-2006 19:48

nie marnują dużo czasu na gre, a przy tym dobrze się bawią

Rev'ico 12-10-2006 20:16

jakby niepatrzec to po ta sa gry zeby sie dobze bawic :D
offtop -> czesto zastanawiam sie ludzi ktorzy pisza ze lepiej jak niema wojen na servie jak jest cisza spokój i nic sie niedzieje , ja niewyobrazam sobie tibi bez wojen , osobiscie h lvl wbijam po to by pozniej sie zabawic :) a co do beryli , to napoczatku mojej egzystencji na servie bylem pokojowo nastawiony jednak na 55 lvl kh mnie kleplo pare razy i wtedy sie zcazely przygody z wojnami , doszedlem do ao i tak jzu sie potoczylo az do dzis :D:cup:

Lenrock 12-10-2006 20:18

same expienie jest nudne, a podczas wojny mozna sie zabawic ; pp

Kajn 12-10-2006 20:38

http://img174.imageshack.us/img174/8452/lasui8.png

teraz nie macie szans przy tym bocie i knightach na 150lvlach :]

KuSiAjAcA 12-10-2006 20:53

HAHAha taką nakładkę umie każdy głupiec z odpowiednim do tego programem,sam podobne robiłem.

Kajn 12-10-2006 21:19

@up Ty mowiles do mnie?

Lovah 12-10-2006 21:38

Na tego bota jest sposób, wymaga bardzo dobrego zgrania i refleksu.
Przykład: Przejście na Fibuli blokują Delvines, Knightsolo i jakis inny knajt.
W Delvinesa ida 2 sdki, i cała ekipa za pomoca bota go uha, majac exhausted przez 0.9 sek, a w tym samym czasie pada combo w KS. Trudne do zrobienia, ale mozliwe i wymagajace dobrego PvP.

Guardian anubite 12-10-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1028574)
W Delvinesa ida 2 sdki, i cała ekipa za pomoca bota go uha, majac exhausted przez 0.9 sek, a w tym samym czasie pada combo w KS. Trudne do zrobienia, ale mozliwe i wymagajace dobrego PvP.

Mądre lecz cięzkie do wykonania bo zanim zrobią combo na innego to dostaną już dwa. Z blackd proxy można wygrać tylko duża , duża przewagę.

PS. Corso of darknes to szpieg byl w lifestyle i wogole znam jego całą historie. Teraz nim sharuje Xiary Darth. :)pozdro dla Rev'ica i Kajna

Szkut 12-10-2006 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1028552)
@up Ty mowiles do mnie?

Blackd to prawdziwy kombajln no coz berylia jest juz stracona wszystkim uczciwym graczom z beryli zycze najlepszego na nowych swiatach

Eny the Noob 12-10-2006 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1028574)

Mozliwe, ale z botem -.-

KuSiAjAcA 12-10-2006 22:39

Tak widziałem cama z fibuli jak ao poszło na kh te uhanie było proste do wykonania rękoma bo tak specjalnie dużo tych uhów nie szło ;s to było po prostu zgranie w uhaniu a nie jakiś bot..btw. fajnie poncek sie tam złożył.

Igrexou 12-10-2006 23:33

Berylia jest już stracona :> Revico wołaj age i reszte i chodźcie na askare :> ty też Kajn xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49.