![]() |
Wydarzenia z Berylii
Piszcie tu wszystko co związane z Berylią. Zapewne główna dyskusja będzie na temat wojny Knighthood VS Lifestyle. Mam nadzieję, że temat sie rozwinie.
|
Hmm
Co tu duzo gadac :| przegralismy wojne w momencie gdy Excail i jego "banda" dolaczyli do Knighthood. Smutne ale prawdziwe.
Wiekszosc z nas poszla na Elysie inni na Galane a jeszcze inni zaplacili za wolnosc. Ostatnie rozwiazanie bylo najglupszym z mozliwych, musialbym nieznac KH. Pare tygodni i wszyscy popadaja co byli w ls. Do tego oczywiscie postawa Knightsola - rasisty. W kazdym razie powodzenia dla wszystkich, ktorzy jesczze tam graja :) |
hmm w wojnie obecnie jest krucho dla nas mozna powiedziec ze juz odpuscilismy sobie :P , ale cóż kiedys przyjdzie dla kh tzw " dzien zaplaty:evul: " xD i jeszcze na beryli napewno niejeden raz bedzie o nas glosno :)
pozatym niedawno wszyscy pisali " ls backspabbers , Pa , " etc itp... a praktycznie jestem pewien ze jak kh poczuje sie pewniej zacznie sie to co dawniej i wszyscy beda plakac i prosic " COMEBACK PLZ " :D :D ale to tylko moje przeczucia nic pozatym pozdro evul el Rev:evul: :evul: :evul: |
hehe a pamietam jak sie ze mna ktos klucil w poprzednim temacie ze KH niema szans,rok temu juz mowilem ze przegracie i i tak wylecicie z serwa ..
no coz wtedy mi nikt neiwierzyl:D |
W końcu nie ma się co dziwić jak się mierzy z graczami ze stażem z przed 2001r.
|
Cytuj:
OFFTOPIC , niedawno wyszla nowa opcja heal bomb w blackd ... ahuehuahe polega to na leczeniu sowich , tylko jescze niewiadomo mi jak xD , teraz kh bedzie jescze fajniej 8o 8o 8o |
Cytuj:
Name: Korobskura Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 133 World: Berylia Residence: Thais House: Wood Avenue 4 (Edron) is paid until Oct 26 2006 Guild membership: Slayer of the Knighthood Last login: Oct 12 2006, 12:53:38 CEST |
Cytuj:
|
nie marnują dużo czasu na gre, a przy tym dobrze się bawią
|
jakby niepatrzec to po ta sa gry zeby sie dobze bawic :D
offtop -> czesto zastanawiam sie ludzi ktorzy pisza ze lepiej jak niema wojen na servie jak jest cisza spokój i nic sie niedzieje , ja niewyobrazam sobie tibi bez wojen , osobiscie h lvl wbijam po to by pozniej sie zabawic :) a co do beryli , to napoczatku mojej egzystencji na servie bylem pokojowo nastawiony jednak na 55 lvl kh mnie kleplo pare razy i wtedy sie zcazely przygody z wojnami , doszedlem do ao i tak jzu sie potoczylo az do dzis :D:cup: |
same expienie jest nudne, a podczas wojny mozna sie zabawic ; pp
|
http://img174.imageshack.us/img174/8452/lasui8.png
teraz nie macie szans przy tym bocie i knightach na 150lvlach :] |
HAHAha taką nakładkę umie każdy głupiec z odpowiednim do tego programem,sam podobne robiłem.
|
@up Ty mowiles do mnie?
|
Na tego bota jest sposób, wymaga bardzo dobrego zgrania i refleksu.
Przykład: Przejście na Fibuli blokują Delvines, Knightsolo i jakis inny knajt. W Delvinesa ida 2 sdki, i cała ekipa za pomoca bota go uha, majac exhausted przez 0.9 sek, a w tym samym czasie pada combo w KS. Trudne do zrobienia, ale mozliwe i wymagajace dobrego PvP. |
Cytuj:
PS. Corso of darknes to szpieg byl w lifestyle i wogole znam jego całą historie. Teraz nim sharuje Xiary Darth. :)pozdro dla Rev'ica i Kajna |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak widziałem cama z fibuli jak ao poszło na kh te uhanie było proste do wykonania rękoma bo tak specjalnie dużo tych uhów nie szło ;s to było po prostu zgranie w uhaniu a nie jakiś bot..btw. fajnie poncek sie tam złożył.
|
Berylia jest już stracona :> Revico wołaj age i reszte i chodźcie na askare :> ty też Kajn xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |