Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Some Ghoul Fake Story (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98188)

Tiresan 11-10-2006 21:54

Some Ghoul Fake Story

Oto fake o nieoświeconym Ghoulu ktory z czasem stanie się mądrzejszy ;]

Spodobały mi sie ,,Kratki" wiec robi z nimi fake ;p (roboiny z nadmiaru wolnego czasu)

to jedziemy

http://img238.imageshack.us/img238/5901/fake1vi9.png

Koper of Drawno 11-10-2006 21:58

Eeee czy oczekujesz bym powiedzial "Buhahaahha spadlem z krzesla ale to smieszne 10/10 !!!" ? A tu cie zdziwie nie podoba mi sie 3/10 za checi

Drakon 11-10-2006 22:20

Ehhh znowu pasek -.-
A w dodatku w ogóle nie śmieszny
i źle wykonany
nic dodać nic ująć

Ghand 11-10-2006 23:59

Eh

Na mój gust, to trochę za dużo przygód Boga Elevo... >.< Wcale nie jest śmieszne, a poza tym to tak przynajmniej raz na kika dni wychodzi nowy niby fake story, który po około dwóch dniach spada na drugą stronę, potem trzecią itd, aż idzie na koniec tego działu :P. Jednym słowem - chała. BTW, trochę mnie jush paski znudziły :/ Najwięcej jest ostatnio fake'ów paskowych...X( X( Nie sądzicie, że powinno się od razu kiepskie fake'i
( z reszta jak ten ) kasować i dawać warna " autorowi " ?? Ew. można sobie odpuścić nieźle zapowiadające się fake'i ( do których powyższy zdecydowanie nie należy )...Niestety, jak ktoś ładnie ujął w którymś fake'u niekoniecznie na tej stronie :P:
Jednak utopia nie istnieje... ;)

Cloy 12-10-2006 08:24

Omg teraz to się dopiero robi konkurencja, wszyscy robią paski, w porównaniu z paskami Miszy, Nadrilla i jeszcze Maga Klevesha to nie masz szans.

Astat 12-10-2006 16:06

@Ghand
"jednak utopia nie istnieje" powiedziałem ja w fake'u (1 część sux) ale jednak troszkę inaczej :]

@Topic
No średnio się zapowiada ale rób dalej... Jeśli tylko masz ochotę :D

Max121 12-10-2006 17:13

Shit... Ech jak chcesz to ci podam wady chociaż powinienem po prostu powiedzieć żebyś spier*****, ale cóż...

-Paski (ludzie ile można)
-Błędy ort (ja niedłógo tesz bede zmaly)
-Pokemony (Ey A tY to ciOkOlwIeK uMIeSh?????)
-Debilizm (krzesło mojej babci -.-)
-Pisanie "nie" z czasownikami łącznie (ten fake niejest zły)

MAM DOSYĆ TAKICH RZECZY !!! WYPIER**** Z TEGO DZIAŁU !!!

Rycerz Damissimo 12-10-2006 18:39

Ech... Krótko mówiąc chała...
A czemu??
1) lekko krzywe te kwadraciki w których są te obrazki...
2) jakoś dziwnie wygląda ta trawa...
3) ten ghoul nie ma nazwy tzn. nie ma paska z życiem...
4) pisząc zwyczajną mową nie pisze się tak:
"cośtam, cośtam, blah, blah"
tylko:
Ktośtam says:
cośtam, cośtam, blah, blah
(mam nadzieję że ty i inni nie rozumieją)
5) nie jest śmieszne, ale przynajmniej starasz sie aby takie było...

Ocena:
4,5/10

Groszek 12-10-2006 19:40

Jak na początek to dobrze. Widać że sie starasz. jak na ocene to 5/10 :P

Tiresan 12-10-2006 20:17

Max sam wypier**** z tego dzialu -.- ten fake robilem z nadmiaru wolnego czasu...

Zając 12-10-2006 20:20

@up
W takim razie to ty wypier***aj. Fake robi się dla zabawy, dla komentarzy, dla własnej przyjemności, dla zadowolenia, dla pasji. A jak masz nadmiar wolnego czasu to isź do kamieniołomu i pomachaj troche łopatą. Będzie kasa i nie będziesz się nudzić.

@top
Denne. Tyle powiem. Kolejny pasek który upadnie po max. 3 dniach, gdy ludziom znudzi się komentowanie tego chłamu.

Max121 12-10-2006 22:46

2x Up
O jejciu jejciu dzieciaczek się pogniewał, bo ktoś mu powiedział prawdę ??
Nie wiem czemu, ale nikt was nie potrafi zrozumieć jednego... JEŻELI ROBISZ FAKE TO SIĘ DO NIEGO PRZYŁÓŻ !!! Myślisz, że dlaczego fake'i Avagera, Nadrilla, Miszy, itp. tak żadko wychodzą ?? BO ONI SIĘ P-R-Z-Y-K-Ł-A-D-A-J-Ą !!!

Tiresan 13-10-2006 15:13

no ok zrobie next fake bo widze ze tu sie offtop robi...

P.S. mam nadzieje ze wam sie spodoba

Kolos89 13-10-2006 15:21

Jeśli to ma być śmieszne to nie jest, jeśli chciałeś pokazać, że umiesz robić fake, to nie pokazałeś, dlaczego?

1. Badziewne wykonanie każda "kratka" ma inny rozmiar, napisy nachodzą na "kratki".
2. Czy wy ludzie nie nauczycie się, że "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie?!
3. Porób pare fake dla siebie i jak się pochwalisz swoim znajomym i powiedzą, że fajne to zamieść to dopiero na forum...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49.