![]() |
13lvl Solo Dragon :/
Jesli sadzicie ze 13-tka to pechowa liczba to macie racje .... --->
Przygotowywalem sie 3 dni i wydalem na to duzo kasy . Jesli macie ochote zobaczyc skutki to obejrzyjcie ten 2 minutowy filmik . http://www.megaupload.com/?d=SK6SQA4X Niezakladalem swojego eqp poniewaz niestarczylo by mi miejsca na runy ktore i tak niebyly mi potrzebne 8o ---> ....... ALE NIE DLA MNIE B) Prosil bym o komentaze ... najbardziej ciekawic mnie beda te zle |
lol...
megaupload gorsz shit niz rapidshare lolo DOWNLOAD WITH PREMIUM ZAWSZE MI TO PISZE ZA KAZDY RAM JAK CHCEM COS SCIAGAC OBJETNIE JAKI PLIK jak chcesz zebym ogladal to rehost plx |
rehost plx
|
All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later. -.- rehost [ choćby na rapidshare ] |
|
Sorry ale niemoglem dac rechosta bo mnie niebylo ...
@up dzieki za to Prosze o wiecej komentow :) |
dis 67 to leciutko poszło =] pod koniec groźnie było, ale sobie poradziłeś B)
no i gratz ubicia draga na 13lvl'u :] |
Sciągnięcie healbota - 5 minut
Kilka uhów bolców i mfów - 1k Widok nie wiedzących o niczym userów forum tibiapl - bezcenne. Na bocie każdy może -.- Chłopcze, waliłeś exurę gran zaraz po tym, jak cię walnął smok, ułamek sekundy. Po drugie, waliłeś ją kilka razy z rzędu w IDEALNYCH odstępach czasowych, bez żadnego exhaustu -.- Po trzecie, na redzie nie spamowałeś i nie wpadłeś w panikę, co jest trochę dziwne... I ty mi pierdzielisz, że nie miałeś bota, ja? |
Chlopcze o jakim ty bocie mowisz ;/ 8o Chyba cie pogielo :o Niewiem czy wiesz ale jak wpiszesz exura gran i nacisniesz enter to chyba sie uleczysz...
B) Sadzisz ze jesli mialbym bota ktory mnie leczy to mialbym red hp>>??<< Zastanow sie :) |
Przeciesz exure gran mozna sobie wpisac w hot keya i naciskac :P Hmmm ktos tu mowil o bocie bo po hicie odrazu walil exure gran. Skomentujac to powiem tak......trudno nie walic exury gran po hicie od draga na 13 lvl jak nastepny hit moze byc przywitaniem w swiatyni -.-
|
Cytuj:
|
Ciesze sie ze Podobalo sie Tobie :p ;)
Juz niestety niepokaze filmiku jak soluje dla na 32lvl'u ( a mialem taki zamiar ) poniewaz bawilem sie w pk :P 5 zabitych - Loot: skull staff d-shield noble armor i jakies runki :P ***Tyle osob obejrzalo fimik i tylko tyle comentow :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |