![]() |
Ferumbras ubity!
Wiec jak w temacie :)
Salve Knight : http://www.microsaft.se/proof/upload/ferumbras.rec Sashra : http://www.microsaft.se/proof/upload/ferumbras1.rec Polecam filmik z widoku Sashry glowny blooker i on loot zabiera :) Pozdro~ |
Ferumbras?
Nie tylko też kolejny 200 lv!! :D |
Nieźle : P I ten loocik xD
|
hckdddddd2222222222222222222
|
Cytuj:
.. bo dodawalem ze lepiej ogladac Filmik Sashry ? bo to glowny bloker i ma loot w bp:p Jak widac ten Ferumbras nie jest wcale mocny .. :P Pozdro |
na filmiku podaja tez link do fajnego sska na ktorym jest GH ^^
"It is the proof that Ferumbras has fallen. For now. The Edron Academy should be interested in this." zaraz pewnie od tego zacznie sie "on dostanie mlsa !!!!" |
Heh Ładna Akcja.. Ale potem nie podobało mi się, ja głowny bloker mial full hp, nie był atakowany a koles byl bity przez 4-5 dmc i nawet nie uhał go ;/
Loot piekny... ale podobno coś takiego z kazdego wypada.. mnie bardziej Ciekawi co była w bagu... ;D |
o lol co sie stalo z sashrom... mial juz 200 a teraz 181.. ;(((((
|
Cytuj:
|
Fajny filmik szkoda ze lot im nie dopisał i GZ 1 zabitego Ferumbrasa 8o
|
Fajnego będzie miał addona :|
Szczegół, że jak już go zabili to nikt nie uhał jednego najta jak blokował 3 demony i oczywiście padł, współpraca przede wszystkim. |
Cytuj:
Czy ty wogole oglądałeś ten filmik ?? Gz !!! Ciekawe na co go może wymienić :) |
NIe no respect :D a loot nawet , nawet xP taki rar troche wart bedzie :D
|
I teraz bedą na wszystkich swiatach pielgrzymki na ferumbrasa :) Wielkie graty dla sashry itd :o
|
Cytuj:
|
Gratz dla nich za ubicie go ale zacohwali sie beznadziejnie.. ublili tego ferumbrasa i odrazu do tp... nie myslac o tych ktorzy zostali dalej i mecza sie z demonami co w konswekwencji doprowadzilo do tego ze tamci padli.... ehh
|
Gratz Ubicia niezle im poszlo
@up Sashra im napisal Out ze mieli pojsc no to pare poszlo nie jego wina ze tamci zamiast uciekac to stali i probowali blokowac/ubic dziwie sie ze Sashra nie uhal ludzi mogl uhnactego zioma co blokowal 3 demony T~ |
Locik zajebisty :D
|
1 addon hat mage w tibi :]?
|
ten ktory upladowal ten film na tibicams wczesniej dal film "door is pk" ktory na forum tibia.de zostal skomentowany przez herganona (czyli tego ktory niby wykorzystywal buga z drzwiami) tak:
" Herganon- Registered User Posts: 201 Woties: 400 Join Date: Feb 2005 fake movie. i never abuse bugs, i report them " jezeli wiezyc herganonowi (200rp), to ten film moglby byc fake. nie wiem jak jest wiec sie nie wypowiadam ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |