![]() |
Podsumowanie
Ponad 2 miesiące temu miała miejsce letnia aktualizacja. Jak pokazują głosowania była ona bardzo udana. Wynika z nich, że graczom FACC podobają się nowe wersje starych outfitów, nowe grafiki i przedmioty. Ponad 75.000 graczy PACC dobrze bawi się odkrywając tajemnicze Shattered Isles, tuningują swój wygląd addonami i walczą z wieloma nowymi potworami. Ponadto z głosowań wynika że nie przeszkadzają im nowe zabezpieczenia przed oszukiwaniem takie jak stamina. Uznanie wśród graczy znalazł też nowy ekran tytułowy.
Kiedy wielu graczy ciągle przyzwyczaja się do nowości które zostały wprowadzone w lecie, CipSoft już pracuje nad Bożonarodzeniowym update. Nie zapomnijcie zaglądać regularnie na naszą stronę w ciągu nadchodzących paru tygodniu - może uda się namówić Mikołaja aby pozwolił Wam rzucić okiem na niespodzianki które szykuje w tym roku. |
Cytuj:
|
Mikołaj niedlugo przyniesie cukierki:D
Fajnie fajnie a ja akurat next pacca kupuje:D |
No zapowiada sie ciekawie :D Tylko nie mogę się doczekać tego update :D
|
No to już czekam na nowy update
|
Oby przed tym bożonarodzeniowym updatem weszły nowe servery ; pp
|
hehehe to już 2 miesiące minęły :o
w grafice jest mamut i jakiś lodowy stwór może CipSoft doda więcej lodowych wysp ? ;) Tego już dowiemy się w grudniu |
ale zioomki nie ma co się podniecać to dpiero w zimie czyli za 3 miesiące!! :(
|
Ciągle tylko chcecie update'ów..?
|
Niech dadzą w końcu nowe pvp zamiast zapowiadać kolejny update xD
|
No wlasnie, podobno CIPsoft udupia Tibie updatami, a ludzie ciagle ich chca :D.
Na rooka by dali :P, cos... Nie no, zobaczymy te nowe monsterki lodowe ;p |
Cytuj:
|
No no czekamy ;) podobno w tym zimowym upie ma byc 3 addon do all outfit :D (pewnie all wiedza :)). Jedno mnie ciagle martwi: zero expowisk dla midle-lvl (30-40lvl). Żołwie są straszne bo wiecej many zejdzie niz kasy dojdzie. Piraci wala ostro. nie pisze o zakazanych wyspach bo najpierw wydasz troche kaski na dostanie sie tam. Roty pod liberty n/c -.-. Czekamy może 13 wyspa? (btw. 13 piątek dzis :D:D:D:D:D). Ogole udany up bo wkoncu cos dla h lvli (marg o ferumbras :)
EDIT ja się już nastawiłem na niu serv pvp :) Cips plax pvp! |
Cytuj:
|
O.. mi tam ten updejt sie srednio podobal.. ciekawe co przyniesie mikołaj.
Cytuj:
|
@up mikolaj przyniesie prezenty jak kediys xD bedzie chdozil taki po thais i napiszesz present a ten ci da mpa :D :D :D
|
Nie zapomnijcie zaglądać regularnie na naszą stronę w ciągu nadchodzących paru tygodniu <<usuńcie "u"
Ciekawe jaki będzie ten update :> |
Supper !!!
A co oni chcą jeszcze zmienić w nowym updacie ??? ;)
|
Ja bym chcial Utani Gran Hur dla palka i 100 boltow 200 gp w sklepie a 100 strzal 100 gp w sklepie.
|
Tak jak zawsze, mozna sie bylo tego spodziewac.
Wszyscy narzekaja, narzekaja a na koncu: wowowoowow ale super uptade!!! ;) Pozdro dla tych ludzi xD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |