![]() |
Ferumbras Defeated Again :)
Dzis w nocy znany Ferumbras znowu polegl. Pierwszy raz ( chyba :P ) w nowej wersji Tibii. Kto go zabil? Sashra z kumplami z Antici. Loot? Nie bede spoilowal, ale ciekawscy, jesli chca wiedziec, niech zaznacza tekst w nawiasie:
[Ferumbras Hat, 3 Small Diamonds] Tutaj link do filmu: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/12695 . Zdziwilem sie jak w nocy od niechcenia weszlem na Tibicams. :) No to milego ogladania. PS. Niewiedzialem gdzie to wrzucic, czy tutaj, czy do wydarzenia ze swiatow, czy do filmow. Jak cos to modki - przeniescie. ediT. Zapomnialem dopisac - W filmiku loota normalnie nie zobaczycie, musicie lookac dokladnie na to co mowia. Jak nie zauwazycie, to wam tez przyda sie ten tekst w nawiasie ;) ediT2. Dobra skasowac temat :) Nie zauwazylem tego filmiku w dziale. Sorki nie jedzcie po mnie. Ide spac :P |
Hurra! :p Ale jestem pewien, ze bloker podpieprzyl jakis loot :|
|
Blocker? Przez 10 sekund nie mógł ruszać ciała, więc raczej shooterzy. Co do reszty to się zgadzam : )
|
Nie ogladalem filmiku bo mam Win 98 ale jak byli w party wszyscy to bloker mogl cos sobie powinac :P
|
Jest już inny topic, z 2 filmami. Jeden z perspektwy blokera, a drugi nie wiem, nie oglądałem.
Dokładniej mówiąc TU!!! pooglądajcie, i wedy skomentujcie, ale w wyżej wymienionym temacie. Żeby się zabyt duży bajzel nie zrobił... |
Cytuj:
|
Uhm, sorry, mój błąd. Nie grałem od dawna i nie wiem do końca jak to działa.
|
A wie ktos moze jak ten film odpalic??;(
|
Cytuj:
[wymagany Win xP B) ] |
Cytuj:
No bo loot jest blokera ,co nie ?-.- |
Cytuj:
|
ciekawe ily takich tematów powstanie w ciągu następnego tygodnia... i gratulacje refleksu, =eQQ=
wow, to dopiero pierwszy taki! |
No to legenda niezniszczalnego Ferumbrasa mobilizującego h-lvl do działania prysła jak bańka mydlana.
|
Heh, dobry pomysł z tym tekstem w nawiasie.
Nie wpadłbym na niego. A co do Feru~ to myślałem że jest za potężny, ale jednak go zasmerfowali. |
kurde nie rozumiem jak włączyć ten filmik...
powiedz dokładnie co mam włączyc itp. po polsku nie jakimiś skrótami prosze mam xpeka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |