![]() |
Co dalej?
Mam 27 level sorca, magic level 25 (lol). Moge summonowac monka, ale nie wiem konkretnie gdzie tak zeby mi sie oplacalo spalic tą mane i zeby expic dlugo. Oczywiscie mowie tu o guardach. Wiec, moze jakas podpowiedź, gdzie?? I czy dobrym pomyslem jest na 28 levelu, wejsc na resp smoka zsummonowac DS'a i zabijac sobie powoli smoczki?? Z góry dzieki za pomoc
|
Jezeli masz pacc idz na gorke na edron i tam bij sobie smoczki.
Wez troche hmm. Lub do cycopolis ale tez pacc potrzebny i tam biegac na ktoryms poziomie z summonami. Jezeli nie masz pacc idz lepiej na te guardy. |
Cytuj:
otoz z mmonkami najczescej chodzi sie na guardy :) |
hrhr rzeczywiscie zapomnielme ze mowa o monkach :P
A na dragi ds albo lider :P |
Guardy the best. Bierzesz ze sobą ze 4 bp hmm i summonujesz 2 monki i morzesz siedzieć cały dzień jak ci się skończą hmm'y to się nie przejmuj monki poexpią za ciebie :P. TYlko po co zakładałeś ten temat jak napisałeś "Mówie o guardach" a wcześniej szukam miejsca do długiego expienia?? :baby: A i Dragów nie polecam za mało będziesz zabierał z hmm a drag prędzej czy później ds'y rozwali. :) .
|
Cytuj:
Na wyspach dla facc (mainland) nie ma dobrego respa smoka, mowie o respie gdy drag respuje sie ponad 10min. A wiadomo ze z taim lvl nie pujdzesz na dragon lair, załatw sobie blokera i idz na jakis lepszy resp smoka. Guardy tez dobry pomysl monk(i) kilka bp runów, i przy odrobinie szczescia mozesz wyjść z dużą ilością expa. Z tego co w idze albo mardzo duzo expisz albo nie ćwiczysz mlvl. hehe Dostałeś "+" odmnie. |
Dzieki za +. To prawda, duzo expie, bo nie chce mi sie stac przed depo i nabijac mlvl'a. Na to przyjdzie czas :P
|
Z monkiem idź na południe od Thais... tam jest resp guardów (nie wiem jak duży) i cyców (spory :) ) Tylko uważaj bo chyba można tam spotkać archera... (ale nie jestem pewny)... mam nadzieje że trochę pomogłem ;)
|
Cytuj:
|
Hmm często widze sorców z dsami na górce ze smokami .
Summonuja 2 dsy i od czasu do czasu je u***ą :P Nawalając z hmm albo wogle :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |