Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co dalej? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9843)

UlcialOver 24-08-2004 09:16

Co dalej?

Mam 27 level sorca, magic level 25 (lol). Moge summonowac monka, ale nie wiem konkretnie gdzie tak zeby mi sie oplacalo spalic tą mane i zeby expic dlugo. Oczywiscie mowie tu o guardach. Wiec, moze jakas podpowiedź, gdzie?? I czy dobrym pomyslem jest na 28 levelu, wejsc na resp smoka zsummonowac DS'a i zabijac sobie powoli smoczki?? Z góry dzieki za pomoc

Dark Knight 24-08-2004 10:32

Jezeli masz pacc idz na gorke na edron i tam bij sobie smoczki.
Wez troche hmm. Lub do cycopolis ale tez pacc potrzebny i tam biegac na ktoryms poziomie z summonami.
Jezeli nie masz pacc idz lepiej na te guardy.

Nightwalker 24-08-2004 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Knight
Jezeli masz pacc idz na gorke na edron i tam bij sobie smoczki.
Wez troche hmm. Lub do cycopolis ale tez pacc potrzebny i tam biegac na ktoryms poziomie z summonami.
Jezeli nie masz pacc idz lepiej na te guardy.

Z MONKIEM NA SMOKI????? LOL!!!! chyba z Dsem........

otoz z mmonkami najczescej chodzi sie na guardy :)

Dark Knight 24-08-2004 17:40

hrhr rzeczywiscie zapomnielme ze mowa o monkach :P
A na dragi ds albo lider :P

Dragon Conqueror 24-08-2004 19:00

Guardy the best. Bierzesz ze sobą ze 4 bp hmm i summonujesz 2 monki i morzesz siedzieć cały dzień jak ci się skończą hmm'y to się nie przejmuj monki poexpią za ciebie :P. TYlko po co zakładałeś ten temat jak napisałeś "Mówie o guardach" a wcześniej szukam miejsca do długiego expienia?? :baby: A i Dragów nie polecam za mało będziesz zabierał z hmm a drag prędzej czy później ds'y rozwali. :) .

Bebilon 24-08-2004 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UlcialOver
wejsc na resp smoka zsummonowac DS'a i zabijac sobie powoli smoczki??

Przeciesz napisał ze z DS.

Na wyspach dla facc (mainland) nie ma dobrego respa smoka, mowie o respie gdy drag respuje sie ponad 10min. A wiadomo ze z taim lvl nie pujdzesz na dragon lair, załatw sobie blokera i idz na jakis lepszy resp smoka. Guardy tez dobry pomysl monk(i) kilka bp runów, i przy odrobinie szczescia mozesz wyjść z dużą ilością expa. Z tego co w idze albo mardzo duzo expisz albo nie ćwiczysz mlvl. hehe
Dostałeś "+" odmnie.

UlcialOver 24-08-2004 21:07

Dzieki za +. To prawda, duzo expie, bo nie chce mi sie stac przed depo i nabijac mlvl'a. Na to przyjdzie czas :P

Bati 24-08-2004 21:14

Z monkiem idź na południe od Thais... tam jest resp guardów (nie wiem jak duży) i cyców (spory :) ) Tylko uważaj bo chyba można tam spotkać archera... (ale nie jestem pewny)... mam nadzieje że trochę pomogłem ;)

Zopek 24-08-2004 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bati
Z monkiem idź na południe od Thais... tam jest resp guardów (nie wiem jak duży) i cyców (spory :) ) Tylko uważaj bo chyba można tam spotkać archera... (ale nie jestem pewny)... mam nadzieje że trochę pomogłem ;)

Dwarf guardów o których tu mowa tam nie uświadczysz ( Dwarfy na powierzchni???!!!). Miejsce o którym mówisz jest na wschód od fibula tunel. Jest tam jeden ino guard, 3 minotaury i z 7 cyclopów (te są podzielone na dwa obozy). Mino archera tam nie uświadczysz...

BiO 25-08-2004 00:00

Hmm często widze sorców z dsami na górce ze smokami .
Summonuja 2 dsy i od czasu do czasu je u***ą :P
Nawalając z hmm albo wogle :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09.