![]() |
11lvl solo drag i mini bitwa
Mam 2 filmy mojego autorstwa. Jeden to 11lvl pala i ide na smoka, a drugi to mini bitwa. Jak odpalam tego dragasolo to mi jakis blad w tibicam wyskakuje "Couldn't open file!" Pomuzcie
linki: www.miks.14.pl i gry/tibia/filmy |
Dzieje Sie tak poniewaaż, masz stare filmy, które nie działają na nową wersje tibi cam
|
Cytuj:
|
W tej samej tibicam nagrywalem i otwieram. Czekam na ocene ;) . Jeszce mam prosbe kto gra na julerze i by mogl mi dac kilka uhow i boltsow to bym to powturzyl.
|
GZ!
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
Cytuj:
|
Po chuj odświeżasz archeologu ? Tak ps. To kiedyś nie było health potionów i chodziło się z uhami.
|
Cytuj:
|
Patrzcie czasami na datę tematów, a nie ciągniecie temat po jakimś archeologu,
<facepalm> |
skoro tematy sa archeologiczne niech administratorzy wezme 4 litery i zaczna usuwac takie zeczy?? a nie drzec m... namnie ze odswierzam trudno zebym patrzyl kiedy to bylo zalozone 2 strona byla wiec nie widze problemu z mojej strony od tego tutaj jestesmy zeby sie zajmowac tymi szpargolami :)
a nie czymacie 2004 rok czesc mam na imie tak i srak i mam 10 pala 50/50 i 12 knighta ktorym mam grac? zal.... --- Krakoww dodał 4 minut i 51 sekund później --- Cytuj:
czy to nie bedzie cos podobnego czy ktos mi moze da free itema na moim serverze? widze ze grasz od wersji 7.92 jakos wtedy narastal tekst PLZ FREE ITEMA o co ty mi muwisz chlopcze ze kiedys byly uhy?kiedys bylo exori i utevo lux a teraz jest exori gran i utevo gran lux |
@up
Poćwicz ortografie :). Zamknijcie ten temat. |
Ale mi podnieta ja rozwaliłem na 8....
|
Niby żaden wyczyn, w szczegulnosci teraz na potach to nawet 8 lvl ubije spoko draga.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |