![]() |
Nie lubisz nie pisz - POKEMON =D
Może i dziecinna gra, ale warto spróbować. To chyba moja ulubiona gra... każdy kto w to gra/grał niech się wypowie!
|
Masz na myśli pokemony na Game Boya? Huh... Pamiętam jak ludzie nie znali tibii i chodzili na kafejke grać w pokemony na emulatorze... Sam mam yellow i czsami jak jade pociągiem to pogram ;p
|
bardzo lubie pociupac na emulatorze mialem wszystkie dawniej tylko mialem formata i zonk
|
Wstyd sie przyznac ale jest to moja ulubiona gra na gba zaraz po zeldzie:D przeszedlem nowsze czesci po kilka razy=]
|
Cytuj:
|
|
o tak pamietam jaksię kiedyśw to grało,przeszedłem Doszczędnie (tylko nie miałem 150/151 poków) Red'y i Yellowy (troszke się różnią) , a teraz pytanie dla nadal grających : mieliście kiedyś Mew (nie mylić z MewTwo) w Red'ach lub Blue bo ja tak jak będziecie chcieli (i nie wiedzieli jak zdobyć) moge napisać, odrazu muwie e występuje we WSZYSTKICH wersjach (japońska itp.) miałem nawet takie dziwne coś co nazywaliśmy "Wirusem" z kolegami B) .a Mew rządzi. fajne są bugi w starszych wersjach (miedy innymi ten "Wirus") Silver/Goldy też przeszedłem (tylko bez Full pokedex'u) Ruby/Shaphire nie przeszedłem całe (niestety). W redach/yellowach i silver/gold miałem wiekszość tych "Rare" poków (Zapdos, Moltres, Mewtwo, w BLue/red Gengar, Alakazam, Machoke (czy jak on miał) i jeszcze jeden przez wymiane.) I wszystkim grającym w Silver/gold/Crystal (chociaż jak ktoś się tym interesował to pewnie przeszedł) Trenujcie Pidgey'a na początku nie pozorny ale na koniec ma Wing atack (Według mnie jeden z najlepszych ataków) oraz Dratini w ostatniej formie wymiata.
Jak się znam to zaraz wpadną jakieś noby "Pokemony są do h**a" chociaż był o napisane "Nie lubisz nie pisz" a Podsumowując ... ale się rozpisałem :cup: aaaa i oczywiści niekture się robiło po pare razy |
Karlossik jak mi powiesz ze to wszystko zrobiles na gba a nie na emu to gratki dla Ciebie i uklon do ziemi=]
|
Czy ktoś z was złapał słynnego Pokemona, który występuje na wyspie w której wygrywa się odznakę ognia ? Bajdełej, w taki sposób klonuje się też przedmioty.
A co do Pokemonów - w małych dawkach przyjemne, na dłuższą metę nudne. A i tak Pokemon Z w którym Charizard wali z Kamehy żondzi. |
Buhehhe sam pocinałem w kupe gier na GBA miałem ich z 200 na kompie
jak nie pokemony to dragon ball, i kupe różnych simsy, Kirby od cholery spoko to jest :D |
Cytuj:
jeśli nie to zaraz sciągne jak wróce z kościoła (OW3ED) |
Przypominają się stare czasy, kiedy to się na emulatorku grało :P
Pokemony były wtwedy jedną z moich ulubionych gier... teraz są te wszystkie grafiki 3D, a jednak miło usiąśc przy starych, dobrych czarno-białych pokemonach :D |
Miałem GBC, i miałem blue, yellow, red, silver, gold, crystal. No i kabelek przez który w szkole turnieje robiliśmy :D!
|
JA mam problem z przejsciem Pokemon Leaf oraz pokemon emerald , w emerald nie wiem gdize mam isc i co robic mam 3 odznaki , broka w poczatkowej sali dalej niie ma , moge podrozowac statkiem do 2 miast , mam rower , szybkie buty , i wybralem na ppoczatku tego srodkowego pokemona takiego kurczaka obecnie mam nim 46 lvl.
|
Grałem kiedyś. Strasznie wciągała.
|
Grałem kiedyś w Poki na gba sp i skończyłem na rubinowej wersji obecnie gram w na NDS w Burnout legends
P.S-Gra ktoś w LF2 bo niemam z kim grać na online;( |
Sam kiedys gralem w pokemony pamietam jak z kolega przez kabelek gralem to mialem z 6 Lugi :P bo w jakiejs czesci dalo sie klonowac poki juz nie pamietam w jakiej teraz obecnie gram na emulatorze bo szkoda wydawac kase na gry.
|
Mam lif griny na GBA SP ;]
Nie umiem całego przejść (nie wiem gdzie zdobyć drugiego gema do tej maszyny na One Island :<) Poki: Czarek na 100lvcu Dragonite 76lv Legendarne ptaki lv ok.70 :< Jynx 73lv Już dawno nie gram ;) Wolę Metroida. @Down: To dziwne, kupiłem oryginalne poki poprzez sklep internetowy, moi kumple mają w Emeraldach/Sapphirach legendy na 100lvcu... P.S. W*****ony jestem, dziś włączam GBA, i mi się pokazuje piękny napis "Your save file has been deleted..." dunno what happened, ale co tam, |
/\ niewiem jak mogles czarka zdobyc na 100 lvlu jak max jest 99...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |