![]() |
Najlepsze miasto do PK
Jakie miasto jest według was najlepsze do PK-owania.
Według mnie: Ankh~. Piramidy są świetne podczas ucieczki :p |
[wyberechtanynaśmierć]ankh do pk ?? taaaa [\wybrechtanynaśmierć]
moim zdaniem carlin |
Cytuj:
IMO miasta są kiepskie do pvp. Wszystkie. |
Dobre jest Kazordoon bo sie mozna lajtowo zchowac po zabiciu..
Jesli chodzi o zabijanie to fakt, zadne... bo duzo ludu =] Mozna ewentualnie afkerow na fibuli north port i greenshore... |
Carlin - bo jest tyle noobow ze mozna bana wbic zanim wyzszy lvl sie nami zainteresuje. :)
|
Oczywiście Carlin.
|
Zagłosowałem na Ab'Dendriel, ale ogólnie to północ main land'u, tzn. Senja, Folda, Vega, Ab'Dendriel, Carlin.
|
Najelepszy do pk jest rookgard
|
Carlin !
WG. mnie najlepszym miejscem do PK'owania jest Carlin. Dużo tak zwanych "noobów", nie ma gdzie uciec.W ogóle wg. mnie w Tibii powinno być tak, że w mieście nie można nikogo zabijać. Zamiast tego mogłoby być tak, że wprowadzono by nową komendę, która wyzywa gracza na pojedynek.
----- Pozdro, Manda :) |
Jak wbijać bana shackowanym 70 msem, to tylko UE przed dp Carlin...
Popieram rippera, miasta do PKingu się nie nadają. |
Thais/Ab:D dobrze się też tlucze ludzi w drodze z ven do ab niedaleko ofa:) (Thoria Battle)
|
Cytuj:
|
Coś jeszcze ciekawego powiesz?
|
zacząłem...
zacząłem grać teraz na pvp a wcześniej grałem na non-pvp i nie wiem jak się kogos w ogole atakuje... :D help !!! :D
|
Cytuj:
Co do tematu to kazo i carlin |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Zdecydowanie Carlin , małe dp i dużo newbie:] |
Cytuj:
hahahahah to żeś teraz powiedzial. A jak ty byś był taki nawet 50 lvl to by na tibii żyli same 100 lvle hahahaha. Gz i wogóle cipom zależy na tym żeby gracze kupowali pacc więc nigdy by takiegoś czegoś nie zrobili. |
Carlin!!!
Cytuj:
:D :D :D a tak wogule to carlin niby miasto kobiet ale bym nazwal raczej miasto pk:p |
Oj jak ma ktos ochote popekowac no to oczywiscie kazordoon :D tam malo kto zagląda i ukryc sie jest bardo latwo przed hlvlami :p no gorzej jak ktos kazo nie zna :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |