![]() |
Ferumbras - ataki na miasta
Czy chcielibyście żeby Ferumbras znowu, tak jak kiedys atakował miasta, a nie chował się w jakiejś wieży?
Ja byłbym za pod warunkiem żebym oberwał tylko raz, od samego Ferumbrasa, ale za tyle że by mi 1 hp zostalo :p Co o tym sądzicie? |
ta, i nadchodzi 8 lvl z gfb -.- pomysl mozna se o kant dupy rozbic... juz wole zeby ferek zabijal, a nie bezsensownie zostawial 1 hp... poza tym wolalbym zeby sterowal nim gm ;]
|
Ta jakby zostawiał po 1hp to by sie leczyć nietzeba bylo...
|
@2xup:
@up: Ja gram na non-pvp, a tak poza tym to był żart :D |
Czemu nie? Nareszcie jakieś wyzwanie dla h-lvli bez PACCa, bo ostatnio się chyba nudzą i gnębią newbie.
|
By mogl atakowac ale pod warunkiem ze by bylo pisane ze jest np atak jego i wtedy bym siedzial w domku zawsze xD a co do sterowania przez gma to glupota wielka masakra by byla, niech siedzi w tej wiezy i niech zniej nie schodzi
|
Mogłby atakować miasta:D Poźniej by mogli np go spościc w carlin i po nastepnym update napisaliby że carlin nie ma:P Powinien się pojawiać w miastach to by bylo bardziej naturalne a nie na jakiejś wieży...
|
jeśli już to np. raz na np. 5-6 miesięcy, i to tak, żeby było uprzedzenie conajmniej godzińę przed tym, i żeby NIE był sterowany przez GM'a, bo ja może nie chcę ginąć :P
|
Mogło by być np. tak:
Normalnie, pojawiałby się w wieży. Jednak czasami, oczywiście żadko, po jego pojawieniu się w cytadeli, była by informacja że "Ferumbras przygodowuje się do wielkiego ataku..." to byłby pierwszy sygnał, potem było by jeszcze "Ferumbras, wraz ze swymi wiernymi bestiami przygotowuje się do ataku na (Edron ; Tibie(Mainland) ; Darame(pustynie i tiqande) ; Shatter Isles). Duchy dawnych czasów powracają" i na koniec, po informacji "Ferumbras atakuje * Szykujcie się na śmierć!" Ferumbras zaprogramowany, lub sterowany przez kogoś, atakował by konkretne miejsce, poruszając się po całej jego powierzchni (od Carlin, przez bramy AB i Kazz, aż do Thais I Venore, na PoH kończąc) i zabijając wszystko i wszystkich. Oczywiście nie wchodziłby do strefy depo, ale maskrabyłaby i tak. |
Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej, tylko może nie wszystkie miasta jednocześnie. Zaś moim marzeniem jest, by pojawił się w depo i atakował słyszac np. słowa "food plax" i wybijał n00bów :D:D:D:D:D:D:D
|
Tyle ludzi chce żeby ferek atakował miasta (ja jestem przeciw), ale jak tak by było naprawde, to się założe o mojego demon shielda, że 99% zabitych będzie wieszała psy na cipsofcie i pewnie oni to przewidzieli...
|
No pewnie :D
Ferymbas !!
Come to Me !! And Fight !! Jestem za tak |
@up. Nie ferymbas tylko Ferumbras ;p
@topic. A co do tematu to ja jestem low-lvl i nie miał bym z nim szans, lecz jestem za atakami na miasta. Fajna teoria Michoss :D |
jesli te ataki miałyby wyglądać tak jak w wieży, to ja podziękuję ;)
|
@up
Jasne że nie tak jak na Kharos. Ten Ferumbras jest za słaby! Powinien być ze 3 razy mocniejszy! |
Przynajmniej rune-makery na botach by wytępił ;p
|
:/ nie zbyt mi sie to podoba
Moim zdaniem to by było nizbyt fajne bo jestem low level (16) i mialbym deda na pewno :/
----------------------------------------------------------------------- pytanie poza tematem ile szczurów liczy plaga w miastach?? jak tego nie usuną modki to odpowiedzcie plz. |
No to sobie strzele pare sdekow i ferumbrasa nie ma.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |