Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dhq w sobotni wieczór (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98497)

Player Killer 14-10-2006 21:16

Dhq w sobotni wieczór

Gorący filmik
zasysać
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12769

Rezidew 14-10-2006 21:41

Ah! Brawko wykonania dla panow i znajomego :]
Ciekawe czy niechcanco czy specjalnie te ue zrobil :]

Lenrock 14-10-2006 22:15

a no tak player killer to herineey nigdy nie spojrzalem na twoj podpis ; p gz wykonania dh i pozdrowienia dla fauder aragona ; D

Bjoern Shu 15-10-2006 10:50

ale was Hristu~~~czy jakos tak wy**jal ==DD!!

valerino. 15-10-2006 20:13

:d

Widze ze kazdy kogos pozdrawie ;p wiec ja tez chce :D. Pozdrowienia dla wszystkich kobiet z mojej glidi i calej reszty kumpli :D. co do quest to nawet nawet ujdzie ;p ale dopiero to stwierdzilem po obejrzeniu bo podczas bylem w szoku i nie za wiele pamietalem :D wiec dzieki za filmik ;p

Deox 15-10-2006 20:46

Gz szybka akcja;] a to mnie rozwalilo
Cytuj:

20:42 Yogo Tjeki [8]: wiec jeb sie na morde

Gall Terix 15-10-2006 21:56

Re:

Też chciałbym pozdrowić Faudera. I gratulacje dla reszty.

Tiases 17-10-2006 16:15

:p

Hahahaah Widzalem cala Akcje z Perspektywy Hirsutusa XD

Ale Kozak z Niego Uciec z dhq
I cala ekipe zostawic na quescie

"lol"

Respect xd

Hirsutus 17-10-2006 16:27

Siemanko wszystkim Hirsutus here :D

Jesli chodzi o sobotni DHQ to tylko jednego zaluje ze nie nagrywalem filmiku bo by mogla cala Tibia popatrzec jakie jest pvp tych kozakow PGerow z Kyry organizacje macie poprostu najlepsza co widac bylo ze scianka na Demon Hellu
a i jeszcze pan Rhu Inferno no i jego kumpel na G~ 150+ms (nie pamietam nicku) zrobili mi trapa na poziomie taki gdzie by nawet 50 lev usiekl z niego bili mnie z Wandow tylko i zamiast dalej gonic jak uciekalem i cisnac mnie na spam ue lub czekac na reszte ekipy to oni pobiegli w strone Edron mi kolejnego trapa robic,i pozdrawiam pana Herineey'a za to ze jest mega frajerem jakiego do tej pory poznalem XD, dalszy komentarz jest zbedny

Pozdro for all polack'a from Kyra XD!

Lenrock 17-10-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tiases (Post 1035586)
Hahahaah Widzalem cala Akcje z Perspektywy Hirsutusa XD

Ale Kozak z Niego Uciec z dhq
I cala ekipe zostawic na quescie

"lol"

Respect xd

dokładnie. każdy zapłacił mu 45k a najmniej zrobił, pucil ue, spierdolil pod dzwignie, puscil m walla i radzcie sobie sami ;p bez niego poszly bo im rownie dobrze i zaoszczedziliby troche kasy

Hirsutus 17-10-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1035640)
dokładnie. każdy zapłacił mu 45k a najmniej zrobił, pucil ue, spierdolil pod dzwignie, puscil m walla i radzcie sobie sami ;p bez niego poszly bo im rownie dobrze i zaoszczedziliby troche kasy

No dokladnie, ja musialem zaplacic skoro sobie Herineey tak wczesniej ubzdural zeby nie bylo podejrzen ze cos krece :D ale ze reszta tych debili mu placila to z mojej perspektywy widze to tak ze chieli mu po raz enty (dupsko wylizac).

Player Killer 18-10-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hirsutus (Post 1035619)
Siemanko wszystkim Hirsutus here :D

Jesli chodzi o sobotni DHQ to tylko jednego zaluje ze nie nagrywalem filmiku bo by mogla cala Tibia popatrzec jakie jest pvp tych kozakow PGerow z Kyry organizacje macie poprostu najlepsza co widac bylo ze scianka na Demon Hellu
a i jeszcze pan Rhu Inferno no i jego kumpel na G~ 150+ms (nie pamietam nicku) zrobili mi trapa na poziomie taki gdzie by nawet 50 lev usiekl z niego bili mnie z Wandow tylko i zamiast dalej gonic jak uciekalem i cisnac mnie na spam ue lub czekac na reszte ekipy to oni pobiegli w strone Edron mi kolejnego trapa robic,i pozdrawiam pana Herineey'a za to ze jest mega frajerem jakiego do tej pory poznalem XD, dalszy komentarz jest zbedny

Pozdro for all polack'a from Kyra XD!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hirsutus (Post 1036397)
No dokladnie, ja musialem zaplacic skoro sobie Herineey tak wczesniej ubzdural zeby nie bylo podejrzen ze cos krece :D ale ze reszta tych debili mu placila to z mojej perspektywy widze to tak ze chieli mu po raz enty (dupsko wylizac).

Ty myslisz ze ja nie wiedzialem ze ty chcesz zajebac tego d helmeta ? Wiedzialem to od poczatku ale chcialem ci dac 2 szanse, przeciez moglem cie ujebac przed Demon helmetem. Ale ja nie jestem takim psem jak ty.
Jednak po paru tygodniach wyszlo na jaw jaki na prawde jestes, na poczatku kur** kumpel, a potem jak poszleś do tetra to miales wszystkich w dupie.
Widac co zrobila z toba chciwosc, zajebales mpa bo to bylo dla ciebie wazniejsze niz lojalnosc wobec 'kumpla'.

mam nadzieje ze nie spotkam takich ludzi wiecej jak ty.
btw.
przeciez nikt nie musial isc ze mna na d helmeta, ten kto chcial to poszedl ;]
Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07.