![]() |
Dhq w sobotni wieczór
|
Ah! Brawko wykonania dla panow i znajomego :]
Ciekawe czy niechcanco czy specjalnie te ue zrobil :] |
a no tak player killer to herineey nigdy nie spojrzalem na twoj podpis ; p gz wykonania dh i pozdrowienia dla fauder aragona ; D
|
ale was Hristu~~~czy jakos tak wy**jal ==DD!!
|
:d
Widze ze kazdy kogos pozdrawie ;p wiec ja tez chce :D. Pozdrowienia dla wszystkich kobiet z mojej glidi i calej reszty kumpli :D. co do quest to nawet nawet ujdzie ;p ale dopiero to stwierdzilem po obejrzeniu bo podczas bylem w szoku i nie za wiele pamietalem :D wiec dzieki za filmik ;p
|
Gz szybka akcja;] a to mnie rozwalilo
Cytuj:
|
Re:
Też chciałbym pozdrowić Faudera. I gratulacje dla reszty.
|
:p
Hahahaah Widzalem cala Akcje z Perspektywy Hirsutusa XD
Ale Kozak z Niego Uciec z dhq I cala ekipe zostawic na quescie "lol" Respect xd |
Siemanko wszystkim Hirsutus here :D
Jesli chodzi o sobotni DHQ to tylko jednego zaluje ze nie nagrywalem filmiku bo by mogla cala Tibia popatrzec jakie jest pvp tych kozakow PGerow z Kyry organizacje macie poprostu najlepsza co widac bylo ze scianka na Demon Hellu a i jeszcze pan Rhu Inferno no i jego kumpel na G~ 150+ms (nie pamietam nicku) zrobili mi trapa na poziomie taki gdzie by nawet 50 lev usiekl z niego bili mnie z Wandow tylko i zamiast dalej gonic jak uciekalem i cisnac mnie na spam ue lub czekac na reszte ekipy to oni pobiegli w strone Edron mi kolejnego trapa robic,i pozdrawiam pana Herineey'a za to ze jest mega frajerem jakiego do tej pory poznalem XD, dalszy komentarz jest zbedny Pozdro for all polack'a from Kyra XD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jednak po paru tygodniach wyszlo na jaw jaki na prawde jestes, na poczatku kur** kumpel, a potem jak poszleś do tetra to miales wszystkich w dupie. Widac co zrobila z toba chciwosc, zajebales mpa bo to bylo dla ciebie wazniejsze niz lojalnosc wobec 'kumpla'. mam nadzieje ze nie spotkam takich ludzi wiecej jak ty. btw. przeciez nikt nie musial isc ze mna na d helmeta, ten kto chcial to poszedl ;] Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |