![]() |
Dlaczego nie warto trenować na afk, czyli 48 knight down oraz train camp down
|
hehe... no coz no coz no coz... :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
7/10 |
Cytuj:
|
JAK JUż CYTUJECIE, MOżECIE CENZUROWAć LOOTA DO CHOLERY???!!!
A SAMI SIE WKURZAJĄ ŻE LUDZIE LOOTA SPOILUJĄ!!! |
Hahahhaha rox film :P
br? sim me hutnad eu itenz |
Cytuj:
powiedz mamie, ze masz do niej żal, ze cie kolysala w betoniarce filmik spoko, gz loota, TREJN AFK NOOB |
tak tak tak tak, Troll chce jeszcze ciasto na deserek dawajcie mu dalej zarcia. -.- nie wiecie ze on to specjalnie napisal zebyscie go wyzywali i offtop sie robi ....
|
Zapowiadal sie fajny film, czytam komenty czy warto sciagac...
A tu oczywiscie jakis łoś musial napisac jaki loot byl, gz :baby: |
Ludzie, mam pewien apel.... Niewystarczy że 1-2 osoby mu to napiszą, i wy też musicie mu pisać jakim jest kretynem spoilując innym loota i psując cały filmik? W zabijaniu afkerów na 2 miejscu jest sposób i to czy sie obudzi czy padnie nawet nie zauważając.
a na 1 miejscu to korcenie - jaki będzie loot?ma aola?chyba nie na tym lvlu ale możliwe... jak spadnie to ciekawe co. ja mam na niego wy...ane i nie będe pisał jak bardzo gardzę takimi jak oni a wy tyko zgarniacie punkty karne za offtopy. Najlepsza część filmiku? Gdy dopisuje loot i afker ma za swoje. Filmik dobry a loot - spodziewałem się tego... Ciekawe czemu... Najbardziej denerwujące w filmiku? \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ Cytuj:
|
Off topic się zrobił, nie postujcie kilkadziesiąt postów na temat "On loota spoilnął, nup!"... Bo to bez sensu.
|
No własnie każdy sam obejrzy filmik i se zobaczy loota a nie wszyscy oo temu to a temu to wypadlo -.-
|
Nie No Film Powalajocy NiezŁy Lot
:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |